01 Mar 2019, 13:53:15
Co miesiąc mikroświat jest w stanie agonalnym.
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros

|
RANKING aktywności mikronacji
|
|
01 Mar 2019, 13:53:15
Co miesiąc mikroświat jest w stanie agonalnym.
Adam Aleksander II
01 Mar 2019, 17:01:38
W sumie odkąd tu przybyłem jeszcze ani razu nie słyszałem, że mikroświat staje się aktywniejszy i cieszy się większym zainteresowaniem
To tylko Szarak
01 Mar 2019, 18:05:52
Mikroświat upada od chwili jego powstania, czyli jakoś prawie 21 lat. Agonia w obecnym stania z kilkumiesięcznymi przerwami trwa od początku mojej przygody w mikronacje. Czyli trzy lata tak jakoś.
01 Mar 2019, 18:06:46
(28 Lut 2019, 23:48:23)Kaspar Waksman napisał(a): Dreamland względem ostatniego czasu nawet dobrze wypadł,Czy to jest ironia? Przecież wyniki Dreamlandu od początku nowego roku są fatalnie słabe w porównaniu z wcześniejszymi. W tym miesiącu Królestwo zanotowało spadek aż o 1800 postów. Proszę spojrzeć na rankingi Witta z 2018 roku. Pollin trzymał się wtedy o wiele razy lepiej niż teraz. Często gdy ktoś mówi o upadaniu Pollinu, to niektórzy mikronauci odpowiadają, że mikroświat od zawsze upadał i każdy wiecznie narzekał na niską aktywność. Ale teraz jest naprawdę źle, nikt nie przesadza mówiąc, że Pollin właśnie teraz jest w stanie agonalnym. W rankingu za lutym tylko jedno państwo przebiło próg tysiąca postów, w 2018 roku tak słaby wynik nie zdarzył się nigdy. Sytuacja jest naprawdę dramatyczna, musimy zrobić wszystko co możemy, aby unowocześnić polski mikroświat, zmodyfikować jego format i znaleźć nowych obywateli. Heniu Wespucci napisał(a):Mikroświat upada od chwili jego powstania, czyli jakoś prawie 21 lat. Agonia w obecnym stania z kilkumiesięcznymi przerwami trwa od początku mojej przygody w mikronacje. Czyli trzy lata tak jakoś.Absolutnie się z Panem nie zgadzam. W mojej opinii mikroświat znajduje się w agonii dopiero teraz. ![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
01 Mar 2019, 18:50:30
A może po prostu pozwólmy umrzeć w spokoju Mikroświatowi? Zmienianie na siłę nic nie da.
01 Mar 2019, 20:18:46
Problem jest taki, że większość nic nie chce zmieniać, bo zbytnio przywiązała się do tego co ma obecnie.
Adam Aleksander II
01 Mar 2019, 22:19:35
Wszystkie państwa powinny współpracować, aby wypromować nie tylko swoje własne mikrnacje, ale cały Pollin, powinniśmy ponadto ułatwić formułę docierania do mikronacji, bo w dużej mierze przez pierwsze miesiące się tego przysłowiowo ''nie ogarnia''. Oczywiście nie oznacza to, że my mamy poświęcać się, aby go wypromowac. Jeżeli limit osób, które są zainteresowane zjawiskiem mikroancji w Polsce powoli daje się we znaki to znaczy, że tak ma być, nie bedziemy zmuszać jakichś ludzi z ulicy do brania w tym udziału. Powinniśmy się cieszyć i korzystać póki możemy
To tylko Szarak
01 Kwi 2019, 15:30:05
Doctriński Instytut Naukowy - Ranking za marzec 2019
[/hr] Oto nowy ranking: ![]() Niestety z powodu pośpiechu zapomniałem o fladze Bialenii. ![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
01 Kwi 2019, 17:50:37
Do Bialenii należałoby dodać 200 postów napisanych jeszcze na sarmackim forum (według ichnich statystyk). Przy okazji, czy mógłbym poprosić o jakiś link do forum Centrazji? Tak wysoko w rankingu, a ja nic nie wiem o tym kraju.
01 Kwi 2019, 18:01:09
Oto link do forum: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.centrazjaforum.fora.pl/">http://www.centrazjaforum.fora.pl/</a><!-- m --> Coś mi się wydaje, że niedawno zmienili nazwę państwa. ![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |