Owszem zgadzam się że są to najlepsze jak dotąd propozycje ale według mnie dodanie na tło krzyża takiego jak na ostatniej fladze pana Harlina i tak jak na moich sprawiło by że ludzie zgodnie z przyzwyczajeniami kojarzyli by miejsce Nordaty na Polinie jako to wysunięte na północ. Dlaczego ? Flagi Skandynawskie właśnie tak wyglądają.
I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR
Marszałek Parlamentu V kadencji
Zgadzam się z Panem Eobardem, krzyż to bardzo dobry pomysł. Wtedy flaga przestanie tak bardzo przypominać symbole państwowe całego FN.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
To jak w końcu z tą flagą i godłem? Zostawiamy te mojego projektu, czy poprawiamy i dajemy jakieś inne? Bo jeśli dajemy te moje, to zrobiłbym ikonkę dla działu Dystryktu Federalnego.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
Ja bym bardzo chciał, aby do tej flagi byłby dodany jeszcze krzyż.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.