• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aktywność na forum
350 postów w sierpniu 2022, miejsce 7.
W ogóle po jakichś dwóch latach używania IeSeMów w końcu nauczyłem się wywoływać taki fajny wykres ze statami tylko jednego kraju, więc zostawiam tu link żeby się nie zapodziało:

https://ism.leocja.org/kraj.php?kraj=51
We wrześniu 2022 roku napisaliśmy 580 postów, co stanowi rekord aktywności Insulii. Daje nam to 5. miejsce w mikroświecie.
Połączone forum insulijsko-winkulijskie plasuje się pomiędzy Lumerią a Edelweiss.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Dokładniej to naspamiliśmy całe 589 postów (tak, IeSeM jeszcze nie przeszedł rytualnego Wymuszenia Zliczenia). A wspólnie to jednak minimalnie bo minimalnie (ledwo 13 postów) przegrało z Edelweiss.
Myślałem że statystyki są mielone tylko po północy.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
W przypadku ostatniego dnia miesiąca jest jakiś bug, który sprawia że nie zlicza. Z jakiegoś powodu Helwetyk wciąż to trzyma (o ile pamiętam chodzi o to, że szybciej jest ręcznie wklepać by podliczył by stworzyć kod to naprawiający).
Mi do tej pory nie wyświetlało zaktualizowanych statystyk. Więc mamy tak:
1. Lumeria
2. Edelweiss
3. Niemcy (nowe forum)
4. Sarmacja
5. Insulia
6. Dreamland

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości