• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reprezentacja Voxlandu
Spokojnie, na mecz z Volkianem już mamy taktykę. Z tym że 1/4 składu jest useless przez brak formy.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
[redacted] i [redacted], z Volkianu nie wyjedziecie
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
Przegrana 1-0 z Volkianem.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Spokojnie, wciąż mamy jeszcze sporo czasu na walkę! Z kim teraz gramy?
(21 Wrz 2022, 22:55:59)Kamiljan de Harlin napisał(a): Przegrana 1-0 z Volkianem.

I humor od razu gituwa
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
(22 Wrz 2022, 00:03:43)Joahim von Ribertrop napisał(a): Spokojnie, wciąż mamy jeszcze sporo czasu na walkę! Z kim teraz gramy?
Ze Sclavinią.
Wróżę nam kolejną porażkę. Ten team to jest jakaś porażka, wszyscy zawodnicy bez formy lub z mierną formą, mimo że mieli treningi. Cegły im spadają zamiast rosnąć, a hajsiwo na nowe transfery starczyło tylko na zakup 1 świetnego napastnika i 1 średniego pomocnika. Nie wiem jak to się stało, że tuż po moim przejęciu drużyny mieliśmy tak dobre wyniki. To musiał być jakiś boost dla nowych menadżerów.
(22 Wrz 2022, 22:14:49)Kamiljan de Harlin napisał(a): Ze Sclavinią.

[Obrazek: 99862772665286856_t.png]

Cytat:Ten team to jest jakaś porażka, wszyscy zawodnicy bez formy lub z mierną formą, mimo że mieli treningi. Cegły im spadają zamiast rosnąć,

Na mnie proszę nie patrzeć!

Cytat:a hajsiwo na nowe transfery starczyło tylko na zakup 1 świetnego napastnika i 1 średniego pomocnika.

A czasem nie było tak, że ja miałem tak bardzo wyjebane w tą grę że mieliśmy najwięcej hajsu w lidze? Bo jak tak, to za ile oni szli?!

Chyba że tyle kasy to miałem na Tygrysach...
Hajsu było tak z kilkanaście milionów. Ale jednorazowy trening jednego zawodnika kosztuje 130 000 econ. Każdego trzeba było trenować, bo każdy był pozbawiony formy. Potem za resztki kupiłem super napastnika. Potem inwestowałem 300 tys. tygodniowo w szkółkę piłkarską, by wyrollować jakiegoś dobrego juniora. Okazało się, że to nic nie daje, więc zaprzestałem wydawania pieniędzy na szkółkę. Nazbierało się za mojego zwierzchnictwa trochę econów z akcji sponsorskich i wytrwale spamowałem artykuły, żeby się dorobić hajsu. To starczyło na kupno pomocnika. Chyba zrezygnuję z tego teamu po v-mundialu.
(22 Wrz 2022, 23:38:11)Kamiljan de Harlin napisał(a): Chyba zrezygnuję z tego teamu po v-mundialu.

Będziemy mieć to na uwadze. Spróbujemy ogarnąć nowego trenera, jakbyście ostatecznie postanowili o detrenerowanii.
Mecz ze Sclavinią przegrany tylko 0-3.
Btw, zobaczcie sobie 11 najlepszych zawodników tej kolejki xD

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości