• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sæl!
Witam! Mam na imię Tadeusz, jestem Królem Hawilandu, przybywam tu w celach dyplomatycznych
[Obrazek: 99886723298755545.png]
(-) Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki
rip stare forum
Dobry wieczór! Niezmiernie jest mi miło, że Wasza Ekscelencja zdecydowała się nas odwiedzić. Życzę jak najprzyjemniejszego pobytu. Ze swojej strony zapraszam do Pałacu Cesarskiego.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Dasz Bór! Witamy w Cesarstwie!
Ładny gołąb ale wcale nie musi być taki w kurwe duży chyba że chcesz sobie nim poprawić wielkość chuja
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
A czepiasz się wszystkiego, normalna wielkość.
(-) JKM Mikołaj III,
z Bożej łaski Król Winkulijczyków, Volkiańczyków, Santyjczyków, Burgiów, Szelenów, Górnego i Dolnego Nebtawii, Goruzji, Rostonii, Raghall Szwecilandii, Wielki Książę Siedmiogrodzki, Cherski, Alemański i Batawski Ramandzki, Trzygrodzki, Opiekun Nowej Hirshbergii, Nowoweerlandzki, saraceński, arcyksiążę osaczeski, Wielki Mistrz Zakonu Szymonnitów etc. etc.
Wcześniej przez to forum Muratyki było nieczytelne, nie chcę tego samego tutaj.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Nie słuchajcie się Novaka kulego, on tak zawsze.

Poza tym, to jest przecież (chyba) Orł albo Jaszczomp XD
Kolego Novak, czy można prosić o więcej szacunku do drugiego człowieka?
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Przepraszam ale wkurwiają mnie godła jednoosobowych państw na dwie szerokości geograficzne
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
A mnie wkurzał napis "Vinēva jē Rēpuбљikanskē!" kiedy był jeszcze dwa razy większy
(-) JKM Mikołaj III,
z Bożej łaski Król Winkulijczyków, Volkiańczyków, Santyjczyków, Burgiów, Szelenów, Górnego i Dolnego Nebtawii, Goruzji, Rostonii, Raghall Szwecilandii, Wielki Książę Siedmiogrodzki, Cherski, Alemański i Batawski Ramandzki, Trzygrodzki, Opiekun Nowej Hirshbergii, Nowoweerlandzki, saraceński, arcyksiążę osaczeski, Wielki Mistrz Zakonu Szymonnitów etc. etc.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości