27 Sie 2022, 20:04:21
Z więlką chęcią sie zgłaszam
~JKW Jerzy I Izaak von Hohenburg
|
I Turniej Pollinu w TABS
|
|
27 Sie 2022, 20:06:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27 Sie 2022, 21:00:05 przez Leszek Ebe-Grüner.)
Witamy na pokładzie
Oczywiście dopisuję do listy zgłoszonych.Jako że nikt więcej się nie zgłosił(Z wyjątkiem jednej pani, co w ostatniej chwili rzut beretem wykonała i zrobiłem wyjątek od reguły), to zgłoszenia do turnieju zamykam i tym samym mamy 8 zawodników! Losowanie 1 kolejki jeszcze dziś oraz poznacie resztę jednostek w TABS. Ponadto poznajcie już pierwszą kolejkę! 1 Kolejka Kamiljan Harlin – Alfred Fabian von Tehen-Dżek August de La Sparasan – Benjamin Rockwell Bazyli Izaak von Hohenburg – Joahim Ribertrop Aleksander Novak – Lieselotte Augentrost
28 Sie 2022, 17:35:03
Znamy wynik meczu Kamiljan Harlin VS Alfred Fabian von Tehen-Dżek(2:2)
https://www.youtube.com/watch?v=kk2qEJJGaxY
28 Sie 2022, 17:58:39
Close, teraz przynajmniej wiadomo, co warto stawiać, a co nie xD
![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor ~JKW Mateusz I
28 Sie 2022, 17:59:32
Oraz znamy wynik drugiego meczu Bazylii Izaak von Hohenburg vs Joahim Ribertrop(4:0):
Jednak zanim dam linka, muszę to powiedzieć!!!! Znaczy napisać, dobra: BAZYLI ROZWALIŁ SYSTEM W TURNIEJU TABS! WYZNACZYŁ WRĘCZ NOWE TRENDY! I TO NIE JEST ZWYKŁE 4:0 KTÓRE WYGRAŁ! NAWET KAMILJAN W SWOJEJ KARIERZE NIE MIAŁ TAK WIELKICH ZWYCIĘSTW! TA BITWA JUŻ W TEJ CHWILI PRZECHODZI DO HISTORII!!!! @Jerzy I Izaak JESZCZE NIE JEST ŚWIADOMY TEGO, CO SIĘ STAŁO.... PIERWSZY MECZ..... PIERWSZY TURNIEJ..... I TOTALNA DOMINACJA, NIE! TOTALNA DEKLASACJA PRZECIWNIKA! ZDECYDOWANIE TO JEST TALENT NAD TALENTAMI! MUSICIE ZOBACZYĆ TEN MECZ! https://www.youtube.com/watch?v=JbMUFHPI8B4
31 Sie 2022, 17:08:51
Ja już pozapominałem swoich taktyk, trzeba będzie odświeżyć swoją wiedzę na wypadek walki z Bazylim.
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
06 Wrz 2022, 10:29:35
No i już odbył się pojedynek między Augustem de La Sparasanem vs Benjaminem Rockwellem(4:0)
https://www.youtube.com/watch?v=0stafZ-i5co
06 Wrz 2022, 13:30:40
Wydaje mi się, że Bazyli wygrał na farcie, a Benji popełnił błąd inspirując się jego taktyką...
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
07 Wrz 2022, 10:39:58
Wprawdzie chciałem zaczekać z tym do zakończenia 1 Kolejki, ale jak widać długo to trwa, to dziś ogłoszę że możecie wiedzieć co to mam dla was za tajemniczą nagrodę!
Mianowicie dla Ten kto wygra Turniej dostanie kartę podarunkową Steam w wysokości 100 zł. Mało tego, drugie miejsce również dostanie nagrodę, co prawdę skromniejszą kartę podarunkową, ale 20 zł to zawsze coś! Także zawodnicy zapoznajcie się z nagrodami!
08 Wrz 2022, 18:54:30
Informuję, o wycofaniu się z turnieju. Dzięki za zabawę!
![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor ~JKW Mateusz I |