• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I Turniej Pollinu w TABS
Z więlką chęcią sie zgłaszam
~JKW Jerzy I Izaak von Hohenburg 
Witamy na pokładzie Wink Oczywiście dopisuję do listy zgłoszonych.

Jako że nikt więcej się nie zgłosił(Z wyjątkiem jednej pani, co w ostatniej chwili rzut beretem wykonała i zrobiłem wyjątek od reguły), to zgłoszenia do turnieju zamykam i tym samym mamy 8 zawodników! Losowanie 1 kolejki jeszcze dziś oraz poznacie resztę jednostek w TABS.

Ponadto poznajcie już pierwszą kolejkę!

1 Kolejka

Kamiljan Harlin – Alfred Fabian von Tehen-Dżek
August de La Sparasan – Benjamin Rockwell
Bazyli Izaak von Hohenburg – Joahim Ribertrop
Aleksander Novak – Lieselotte Augentrost
Znamy wynik meczu Kamiljan Harlin VS Alfred Fabian von Tehen-Dżek(2:2)

https://www.youtube.com/watch?v=kk2qEJJGaxY
Close, teraz przynajmniej wiadomo, co warto stawiać, a co nie xD
[Obrazek: 99527777916551826.png]
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Oraz znamy wynik drugiego meczu Bazylii Izaak von Hohenburg vs Joahim Ribertrop(4:0):

Jednak zanim dam linka, muszę to powiedzieć!!!! Znaczy napisać, dobra:

BAZYLI ROZWALIŁ SYSTEM W TURNIEJU TABS! WYZNACZYŁ WRĘCZ NOWE TRENDY! I TO NIE JEST ZWYKŁE 4:0 KTÓRE WYGRAŁ! NAWET KAMILJAN W SWOJEJ KARIERZE NIE MIAŁ TAK WIELKICH ZWYCIĘSTW! TA BITWA JUŻ W TEJ CHWILI PRZECHODZI DO HISTORII!!!! @Jerzy I Izaak JESZCZE NIE JEST ŚWIADOMY TEGO, CO SIĘ STAŁO.... PIERWSZY MECZ..... PIERWSZY TURNIEJ..... I TOTALNA DOMINACJA, NIE! TOTALNA DEKLASACJA PRZECIWNIKA! ZDECYDOWANIE TO JEST TALENT NAD TALENTAMI! MUSICIE ZOBACZYĆ TEN MECZ!

https://www.youtube.com/watch?v=JbMUFHPI8B4
Ja już pozapominałem swoich taktyk, trzeba będzie odświeżyć swoją wiedzę na wypadek walki z Bazylim.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
No i już odbył się pojedynek między Augustem de La Sparasanem vs Benjaminem Rockwellem(4:0)

https://www.youtube.com/watch?v=0stafZ-i5co
Wydaje mi się, że Bazyli wygrał na farcie, a Benji popełnił błąd inspirując się jego taktyką...
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Wprawdzie chciałem zaczekać z tym do zakończenia 1 Kolejki, ale jak widać długo to trwa, to dziś ogłoszę że możecie wiedzieć co to mam dla was za tajemniczą nagrodę!

Mianowicie dla Ten kto wygra Turniej dostanie kartę podarunkową Steam w wysokości 100 zł. Mało tego, drugie miejsce również dostanie nagrodę, co prawdę skromniejszą kartę podarunkową, ale 20 zł to zawsze coś!

Także zawodnicy zapoznajcie się z nagrodami!
Informuję, o wycofaniu się z turnieju. Dzięki za zabawę!
[Obrazek: 99527777916551826.png]
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości