03 Cze 2022, 15:11:05
Czyli nie było tak pięknie. Cofam wszystko! Alfred to najgorsze co mogło być i w ogóle to go trzeba wyrzucić! Henryk na Króla Nordaty!

|
Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.]
|
|
03 Cze 2022, 15:11:05
Czyli nie było tak pięknie. Cofam wszystko! Alfred to najgorsze co mogło być i w ogóle to go trzeba wyrzucić! Henryk na Króla Nordaty!
03 Cze 2022, 15:12:39
Ale rozmowy były podjęte przed Sarmacją Myślę, że JE d'Oupaint potwierdzi
![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor ~JKW Mateusz I
03 Cze 2022, 15:16:49
To Lumeria pierwsza poprosiła o traktat ;p Co wy mi tu właśnie wymyślacie xd
10 Lip 2022, 13:14:42
Drodzy czytelnicy! W Voog Winkuliersdeg ukazal się nowy artykuł, który polecamy państwa uwadze:
10 Lip 2022, 13:27:26
Uwielbiam te wywiady. Dobra robota jak zawsze. A syna to my dobrze wychowaliśmy <3
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
10 Lip 2022, 16:26:13
Dobry wywiad jak zawsze, czekamy z niecierpliwością na więcej.
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
21 Sie 2022, 01:51:17
Redakcja Voog'a poszerzyła się m.in o mnie! Oto mój pierwszy wywiad dla tej redakcji- przeprowadzony z Robertem Dreninem z Czesnoradu! Miłego czytania. https://voogwinkuliersdeg.blogspot.com/2...ninem.html ~JKW Jerzy I Izaak von Hohenburg
21 Sie 2022, 16:11:15
Ogólnie podchodziłem "jupiii" do różnych prób integracji, ale akurat tutaj jest takie obecnie trochę neutralne nastawienie z mojej strony, bo jednak jednoczenie się i robienie cc RPN nie będzie chyba najlepsze.
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
21 Sie 2022, 22:09:38
No, mnie dokładnie dzisiaj po przeczytaniu traktatu naszła myśl, że jakiś jeden kongres, taki jak był w Vaarlandzie, możnaby było zorganizować. Ale na tym był skończył współpracę całego kontynentu, bo Pannordatyzm, chociaż jest naprawdę atrakcyjny - nie działa.
![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor ~JKW Mateusz I
21 Sie 2022, 22:44:09
I co byśmy na takim kongresie ustalali? Przyszłość kontynentu lub podział jego ziem? Kilkukrotnie byłem świadkiem samolubnych zachowań gdy ludzie mieli gdzieś opinię kontynentu i bralk co chcieli. Jeśli nie było dialogu wtedy to nie będzie teraz. Współpraca powinna rodzić się między poszczególnymi państwami a nie za sprawą kongresów.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |