Więc ogólnie tak. Jako że chcę ponownie też zacząć działać w Secesyjnej Republice Westlandu, to interesuje mnie Insulia, a mianowicie bycie jej obywatelem.
Także jak można uzyskać obywatelstwo Insulii?
Wystarczy dobrowolne zgłoszenie się. Witam serdecznie w Cesarstwie Insulii!
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Jako że Szanowny Kolega nie narusza wymagań Art. 4. pkt. 1. Aktu Nadkonstytucyjnego, decyduję się nadać Leszkowi Ebe-Grüner'owi obywatelstwo Cesarstwa Insulii.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Serdecznie Dziękuje. Od jutra zabieram się do działania.
Skoro już napisałem, tak też zamierzam zrobić. Na początek zacznę od skromnego planu:
1.Będę chciał utworzyć kopalnie złota i srebra w SRW, jeszcze nie wiem dokładnie gdzie, ale się dowiem!
2.Jako że wiecie, że jestem sportowy chłopak, to będę chciał na pewno wprowadzić jakiś sport do SRW. Oczywiście inni obywatele SRW mogą też dawać swoje propozycje jaki by sport widzieli w tym kraju(oprócz piłki nożnej, bo po prostu jej nie lubię).
2. Kiedyś robiłeś walki w TABSie, to było super. Myślę, że jakieś wyścigi też byłyby spoko.