• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieobecności
Jak widzę jeszcze takiego wątku nie ma, więc zakładam.

Od jutra do 25 sierpnia moja aktywność będzie bardzo ograniczona. Jeśli są sprawy które wymagają mojej interwencji to najlepiej pisać PW na Discordzie, bo to tam postaram się zaglądać w tych chwilach gdy będzie internet.
Informuję iż jutro nie będzie mnie cały dzień, jako iż jadę do Warszawy aby szukać inspiracji do budowy Norington.
Udanego szukania inspiracji Big Grin
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Ponieważ w mojej szkole pracują ułomy a nie nauczyciele byłem zbyt leniwy i mam jutro multum lekcjów do zrobienia to raczej mnie nie będzie, albo będzie mnie mało.
Ostatnimi dniami jestem mniej aktywny. Ten stan utrzyma się co najmniej do niedzieli ze względu na naukę.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Brat bierze ślub, wobec czego nie będę aktywny w ogóle w mikronacjach do poniedziałku.
Mnie może być mniej teraz w weekend, plus będę aktywny minimalnie/wcale od poniedziałku do środy. Wycieczkę będę miał.
Od niedzieli do soboty 6 sierpnia moja aktywność będzie minimalna lub zerowa. Jadę w Tatry polskie szukać inspiracji do Tater voxlandzkich.
Z nieskrywanym żalem zawiadamiam o powrocie do mego domu ziemskiego i możliwości poświęcania cywilizowanej ilości czasu na Mikroświaty. Mogę wziąć się więc za wszystkie projekty które chcę i obiecałem zrobić...

Ale tego nie zrobię, bo będę prokrastynował. Pozdrawiam was ciule.
a czego mielibyśmy się po tobie spodziewać Smile)
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości