24 Lip 2022, 17:59:35
(24 Lip 2022, 17:02:09)Joahim von Ribertrop napisał(a): Legendy głoszą, że dziś tam mieli ogromne polowanie. Ponoć zwierzęta same się pod lufę ładowały!
Lumeria to nie tutaj.

|
Los dalszy
|
|
24 Lip 2022, 17:59:35
(24 Lip 2022, 17:02:09)Joahim von Ribertrop napisał(a): Legendy głoszą, że dziś tam mieli ogromne polowanie. Ponoć zwierzęta same się pod lufę ładowały! Lumeria to nie tutaj.
24 Lip 2022, 23:35:18
Craitman wniosek odrzucił, czyli zostajemy na starych śmieciach. Przy czym dostałem info że będę się tam musiał znowu fatygować z wnioskiem o zmianę z Transnordaty na Insulię... Zajmę się tym... Kiedyś. Natomiast rozważam kwestię Rayquazy. Jak mówiłem wcześniej, może trzeba by rozważyć jego detronizację. Teraz ktoś nam mówi że go rzeczywiście zabił. Może trzymając się tego uznajmy że zabiły go jakieś Obce Szpiony, wsadźmy na tron Julię i jedziemy dalej. Przy okazji tworzymy mit bohaterskiego Księcia którego Obce Szpiony chciały zabić bo nie chciał spełnić ich dziwnych roszczeń i tak dalej. Co towarzystwo o tym myśli?
25 Lip 2022, 12:47:53
Biedni Micrańczycy, patrzący jak zmieniamy nazwę państwa co miesiąc.
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
26 Lip 2022, 11:19:39
Myślę, że uznanie zabójstwa to dobry pomysł, a Julia powinna królować.
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
26 Lip 2022, 18:01:17
Dbr, to jak mnie złapie wena albo raczej brak weny na robienie innych rzeczy dziś albo jutro to to opiszę całe to.
27 Lip 2022, 16:40:08
Zapoda tu ktoś linki do Micry? A najlepiej napisać wątek informacyjny o naszej kolonii na Mikrze z wyjaśnieniami i linkami.
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
27 Lip 2022, 23:18:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27 Lip 2022, 23:47:54 przez Joahim von Ribertrop.)
https://hub.mn/forum/index.php https://micras.org/mwiki/Main_Page A jak chodzi o te informacje - co tam powinno się znaleźć? Wena (i jej brak) zdobyte, orędzie wydane, Julia na tronie. Czyli plan minimum na przedwyjeździe zaliczony. Swoją drogą, fajna rzecz: Obce Szpiony to po angielsku Stranger Spies, w skrócie SS. Aż kusi zrobić z tym jakąś propagandę XD.
28 Lip 2022, 13:57:12
(27 Lip 2022, 23:18:52)Joahim von Ribertrop napisał(a): Swoją drogą, fajna rzecz: Obce Szpiony to po angielsku Stranger Spies, w skrócie SS. Aż kusi zrobić z tym jakąś propagandę XD. W tym kontekście raczej foreign spies. Burek von Hohenburg baron von Trinitz
minister spraw wewnętrznych
Ländgrav (Läjdegraf) av Trinitz
28 Lip 2022, 15:40:22
(27 Lip 2022, 23:18:52)Joahim von Ribertrop napisał(a): A jak chodzi o te informacje - co tam powinno się znaleźć? Obecne władze Aleksandrowa, jego stan wewnętrzny, z kim utrzymujemy relacje i jakie te relacje są, jak liczy się czas na Mikrze, w jaki sposób przemieszczamy się między Pollinem a Mikrą i inne takie. ![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
28 Lip 2022, 16:43:45
(28 Lip 2022, 13:57:12)Burek napisał(a): W tym kontekście raczej foreign spies. Nie wiem, może tak, mój ęgielski nie należy do najlepszych. Nie zmienia to faktu, że wersja "Stranger Spies" ma niewątpliwie większy i wspanialszy wydźwięk propagandowy (SS to jednak coś innego niż FS). (28 Lip 2022, 15:40:22)Kamiljan de Harlin napisał(a): Obecne władze Aleksandrowa, jego stan wewnętrzny, z kim utrzymujemy relacje i jakie te relacje są, jak liczy się czas na Mikrze, w jaki sposób przemieszczamy się między Pollinem a Mikrą i inne takie. Dobra, machnę w wolnej chwili. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |