• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elekcja Cesarska
Na mocy art. 3 rozporządzenia nr 1 Rady Regencyjnej uchwalonego w dniu 16 lipca 2022 roku w związku z zakończeniem się okresu zgłaszania kandydatur na urząd cesarski, zarządzam elekcję na niniejszy urząd, która zgodnie z wymienionym rozporządzeniem potrwa do dnia 22 lipca bieżącego roku bądź do oddania głosu przez wszystkich do tego upoważnionych.

Głos swój oddaję na kandydaturę towarzysza Kamilijana de Harlina.
August van Hagsen de la Sparasan
Głos swój w imieniu własnym oddaje Kamiljanowi Harlinowi.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Oczywiście głosuję na kulegę Harlina.
Oczywiście głosuję na kulegę Joahima Windsachena.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Jedyne co powiem to:

Kamiljan Harlin.
~JKW Jerzy I Izaak von Hohenburg 
Na mocy art. 3 rozporządzenia nr 1 Rady Regencyjnej uchwalonego w dniu 16 lipca 2022 roku w związku z upływem wyznaczonego terminu kończę głosowanie.
Głosowało 5 osób, 4 głosy zdobył Kamilijan Harlin, zostając tym samym obranym na tron cesarski.

Vivat Caesar Kamilijanus Harlinus! Wiwæ Čéšæ Kæmiliæñ Hærliñ! Wiwat Cesarz Kamilijan Harlin!
August van Hagsen de la Sparasan
W imieniu Króla oraz własnym życzę Jego Cesarskiej Mości pomyślanych rządów. Oby współpraca między Transnordatą (jeszcze?) a Związkiem Winkulijskim układała się jeszcze lepiej.

Wiwat Cesarz Kamiljan Harlin!
Ave Cezar! Niech żyje Cesarz!
Gratuluje Wink
~JKW Jerzy I Izaak von Hohenburg 
Szanowni Państwo, dziękuję za nadany mi mandat zaufania. Obiecuję, że moje rządy będą złotym wiekiem dla Insulii. Dziękuję zstępującej z tronu Aleksandrze, mojemu oponentowi Joahimowi oraz wszystkim, którzy znaleźli czas by uczestniczyć w elekcji.
Ogłaszam, że celem mojej pierwszej wizyty zagranicznej jest Winkulia.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości