W związku z pewnymi planami zmian przez trenera kadry Voxlandu informuję, że wszystko jest już poukładane i może Szanowny Trener czynić swoje powinności.
Jak podaje trener, nasza reprezentacja wygrywa wszystko od początku sezonu. Jak sprawdziłem, były to mecze z Volkainem i Bialenią, oba wygrane po 1:0. Daje nam to podobno 3 miejsce (niech mnie kulega trener poprawi, jeśli się mylę).
Serdeczne gratulacje i życzę powodzenia w kolejnych meczach!
To prawda. Myślałem, że wylądujemy na końcu tabeli, jak doświadczyliśmy tylu porażek w meczach towarzyskich. Ale nasi zawodnicy wraz z rozpoczęciem sezonu wzięli się potężnie w garść. Mecze z Volkianem i Bialenią wygrane. Natomiast Westland czeka epicka porażka z reprezentacją Voxlandu. Na razie mamy 3. miejsce w tabeli. Myślę, że uda się je utrzymać i awansujemy do pierwszej dywizji.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Jakby... Teraz nie będzie awansów. Teraz po tym sezonie będzie Mundial w Sarmacji.
Będą awansy. Po zakończeniu sezonu najgorsze 3 drużyny z dywizji A spadną do dywizji B, a najlepsze 3 drużyny z dywizli B awansują do A. Mundial nie zmienia tego, że skład dywizji ulegnie zmianom.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Chyba nie rozumiem o co wam chodzi. Przecież potem jest mundial, potem długa liga, i to kto jest w której dywizji ustala się na podstawie pozycji drużyny w długiej lidze, prawda?
Szanowni Państwo!
Mecz z Westlandem wygrany: 0-3 dla Voxlandu!