• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krucjata Antyemrowa
Rodacy!

Słuszną I Dobrą Rzeczą, zgodną z naszymi najlepszymi tradycjami są nasze Krucjaty! To właśnie w nich zaprowadzamy Pax Voxlandia Insuliana Transnordatia na najdalsze nawet krańce Pollinu! Dzięki nim polski Mikroświat może żyć spokojniej! Tak jakby polski Mikroświat w ogóle zauważył kiedykolwiek jakąkolwiek z naszych Krucjat.

Dziś po raz kolejny Pax Transnordatia jest zagrożona! Ród Emre (a raczej niejaki Emre - osoba realna tworząca klony tworzące ród Emre) chce oderwać Syiah, część naszego winkulijskiego sojusznika! Dlatego wzywam wszystkich Transnordatczyków na Krucjatę Antyemrową! Razem pokonajmy tego wroga pokoju! Ku chwale Transnordaty! Ku chwale Pax Transnordatia! Ku chwale czegoktotamchce!
Popieram! Ku chwale słusznej idei krucjaty! I łupów, bo przecież nie wypada podczas tak słusznej akcji niczego nie złupić! Urra, hurra i huzia na Józia! Znaczy na Emre!

Eee... A w ogóle to chyba najpierw przydałoby się opracować jakiś plan.
Nie żeby coś.
August van Hagsen de la Sparasan
Jestem stanowczo przeciw.
O ile w pełni potępiam stosowanie klonningu, to nie potępiam zamazywania historii i dziedzictwa innych narodów, tylko dlatego, że popadły w naszą niełaskę. Apeluję o wstrzymanie się z wandalizmem i barbarzyńskim zachowaniem.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Tak przy okazji, nie żebym był upierdliwy ale w zwiazku z tym, że ta cała "krucjata" odbywać miałaby się na terytoriach osaczeskich, to może wypadałoby najpierw zapytać się Winkulijczyków o zgodę? Smile
W sumie ciężko orzec gdzie miałaby się odbywać. Ona nie jest wymierzona w stricte Syiah a w niejakiego Emre. A jeśli Emre jest w Winkulii pomimo wygnania... Dalszy komentarz zostawię dla siebie.
Łagodnie mówiąc: spierdalaj z mojej ziemi! Żadnych krucjat przeciwko nikomu w naszej ojczyźnie.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
(19 Cze 2022, 15:08:09)Kamiljan de Harlin napisał(a): Łagodnie mówiąc: spierdalaj z mojej ziemi!

Ale wy nie macie ziemi, więc skąd mam spierdalać? Face-with-raised-eyebrow
Metafora.
Równie dobrze krucjata może wybrać się na pierwotne Siyah
To zawsze jest jakaś opcja... A raczej byłaby, gdyby to nie były teraz ziemie Volkainu XD.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości