Jacy są kandydaci?
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Do usług.
A ja mam takie pytanie, kogo zwycięstwo obstawiają mieszkańcy Insulii ?
16 Maj 2022, 09:42:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Maj 2022, 22:40:12 przez Kamiljan de Harlin.)
Obstawiam, że większe poparcie społeczne ma JE Romanow dlatego wygra. Ale kibicuję Jego Ekscelencji Albertowi de Espadzie.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
(16 Maj 2022, 02:16:48)Albert Fryderyk de Espada napisał(a): A ja mam takie pytanie, kogo zwycięstwo obstawiają mieszkańcy Insulii ? Stawiam, że wygra kulega.
Musi wygrać Espada, bo jak ten wariat Romanow przejmie władzę, to trzeba będzie się izolować.,
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
16 Maj 2022, 22:39:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Maj 2022, 22:39:43 przez Kamiljan de Harlin.)
Chodziło mi o romanowa nie Waksmana
(16 Maj 2022, 22:39:26)Kamiljan de Harlin napisał(a): Chodziło mi o romanowa nie Waksmana
A już myślałem, że tak wierzycie w Waksmana, że wierzycie że wygra nawet nie startując w wyborach.
(W sumie prawda, w Muratyce Waksman zawsze wygrywa, nawet jak przegrywa.)
(16 Maj 2022, 22:45:25)Joahim von Ribertrop napisał(a): (W sumie prawda, w Muratyce Waksman zawsze wygrywa, nawet jak przegrywa.) Oto słowo pańskie.
|