• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieść z zagranicy
Jacy są kandydaci?
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Espada i Romanow.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
#CzasNaLepszeCzasy
Do usług.  

A ja mam takie pytanie, kogo zwycięstwo obstawiają mieszkańcy Insulii ?
[Obrazek: 99527777916552134.png][Obrazek: 1141.png]
Obstawiam, że większe poparcie społeczne ma JE Romanow dlatego wygra. Ale kibicuję Jego Ekscelencji Albertowi de Espadzie.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
(16 Maj 2022, 02:16:48)Albert Fryderyk de Espada napisał(a): A ja mam takie pytanie, kogo zwycięstwo obstawiają mieszkańcy Insulii ?
Stawiam, że wygra kulega.
Musi wygrać Espada, bo jak ten wariat Romanow przejmie władzę, to trzeba będzie się izolować.,
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Chodziło mi o romanowa nie Waksmana
(16 Maj 2022, 22:39:26)Kamiljan de Harlin napisał(a): Chodziło mi o romanowa nie Waksmana

A już myślałem, że tak wierzycie w Waksmana, że wierzycie że wygra nawet nie startując w wyborach. 

(W sumie prawda, w Muratyce Waksman zawsze wygrywa, nawet jak przegrywa.)
(16 Maj 2022, 22:45:25)Joahim von Ribertrop napisał(a): (W sumie prawda, w Muratyce Waksman zawsze wygrywa, nawet jak przegrywa.)
Oto słowo pańskie.
Espada kolejnym Namiestnikiem Waksmanowskim na Muratykę.

Gratulacje!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości