• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stempel
@Henryk Wespucci chodź tu, jakaś menda się czepia że nie pracujesz.
(14 Maj 2022, 23:44:18)Joahim von Ribertrop napisał(a): @Henryk Wespucci chodź tu, jakaś menda się czepia że nie pracujesz.
Najłatwiej to innego do roboty gonić, a samemu się zgłosić (może być kilku mężów zaufania…) to już nie!
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
(15 Maj 2022, 00:18:32)Helwetyk napisał(a):
(14 Maj 2022, 23:44:18)Joahim von Ribertrop napisał(a): @Henryk Wespucci chodź tu, jakaś menda się czepia że nie pracujesz.
Najłatwiej to innego do roboty gonić, a samemu się zgłosić (może być kilku mężów zaufania…) to już nie!
Dostęp do kolejnego Wspaniałego Przycisku Atomowego brzmi dumnie. Wchodzę w to.

(...Ale Novaka do roboty gonić będę i tak).
Uprawnienia przyznano, do dzieła!
(19 Lut 2022, 15:08:21)Grzegorz Szarak von Hohenburg napisał(a): Uprzejmie proszę o weryfikację: S-7HxWlooo
Zweryfikowano. 

Swoją drogą, czy ja dobrze myślę, że w ten sposób Insulia stała się pierwszym krajem Mikroświata (poza Leocją) który ma więcej niż jednego Męża Zaufania?
(15 Maj 2022, 00:31:35)Joahim von Ribertrop napisał(a): Swoją drogą, czy ja dobrze myślę, że w ten sposób Insulia stała się pierwszym krajem Mikroświata (poza Leocją) który ma więcej niż jednego Męża Zaufania?
Nie, żeby to była jakaś konkurencja, ale nie. Z obecnych w Stemplu krajów więcej niż jednego męża zaufania posiadają:
— Austro-Węgry (Cesarskie i Królewskie Biuro Administracji w składzie Jego Cesarskiej i Królewskiej Mości oraz Jego Cesarskiej i Królewskiej Wysokości),
— Insulia (dwaj administratorzy),
— Leocja (Heinz-Werner Grüner oraz dwaj namiestnicy),
— Orientyka (książę Kafleandii oraz prezydent Slawonii),
— Winkulia (król Winkulii oraz wicekról Nowej Winkulii).
@Sussane Cargalho Windsachen @Abraham van Helsing dajcie jeszcze im, przynajmniej będziemy pierwsi z czterema XD

Nie no, żartuję, ja i Novak starczymy chyba.
Poproszę o weryfikację - S-7X9ZmI4o
(-) JKM Mikołaj III,
z Bożej łaski Król Winkulijczyków, Volkiańczyków, Santyjczyków, Burgiów, Szelenów, Górnego i Dolnego Nebtawii, Goruzji, Rostonii, Raghall Szwecilandii, Wielki Książę Siedmiogrodzki, Cherski, Alemański i Batawski Ramandzki, Trzygrodzki, Opiekun Nowej Hirshbergii, Nowoweerlandzki, saraceński, arcyksiążę osaczeski, Wielki Mistrz Zakonu Szymonnitów etc. etc.
(14 Cze 2022, 15:29:39)Bolesław domu Kirianóo napisał(a): Poproszę o weryfikację - S-7X9ZmI4o

Zweryfikowano.
Witam, proszę o weryfikację: S-7XpUlo0o
[Obrazek: 99886723298755545.png]
(-) Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki
rip stare forum

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości