W tym wątku będą publikowane zmiany na forum i stronie głównej oraz aktualizacje stron a także dziennika praw.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
06 Lut 2021, 20:41:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06 Lut 2021, 20:42:11 przez AleksanderNovak.)
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Zmieniono tło forum.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
15 Lut 2021, 14:59:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Lut 2021, 10:22:57 przez AleksanderNovak.)
Dodano ostatnie posty w sidebox'ie., dodano również dział na powitania
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
– Wgrano i zmodyfikowano nowy styl forum o nazwie "Płaski". Można się na niego przełączyć i testować.
– Plugin na nowe posty został naprawiony. Na liście nowych postów nie wyświetlają się już szkice i niezatwierdzone posty. Składnia zdania i data publikacji jest poprawna. Dodatkowo wprowadzono łatki bezpieczeństwa.
– Istniejące pluginy zostały zintegrowane z nowym stylem.
– Wgrano plugin wyświetlający obrazki wszystkich grup, do których należy dany użytkownik. Z tego powodu będziemy potrzebowali obrazków dla każdej rangi na forum.
– Problem: opisy na obrazkach dla obywateli prowincji są zawsze maskulatywami.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Z racji tego że się zepsuła a ja nie wiem jak naprawić, wyłączyłem weryfikację obrazkową CAPTCHA przy rejestracji.
Wszyscy bardzo dziękujemy za włożoną pracę. Gdybyśmy mieli odznaczenia to byśmy nadali xdd
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak