Mam problem.
Moja sygnatura się nie wyświetla w ogóle. Wcześniej nie mogłem jej nawet ustawić, bo brakowało mi rangi. Teraz ją sobie ustawiłem i próbuję dodawać pod postami, ale się nie wyświetla nawet jak zaznaczę, żeby była.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Spojrzę na to. Albo zaraz z telefonu, albo rano z kompa. Jak nic nie wykminię to popołudniu idziemy truć dupe Novakowi.
Dobra, znalazłem źródło problemu. Z jakiegoś powodu w ustawieniach było, że osoby w grupie "Obywatel" do której kulega należy nie mogą ustawiać sobie własnej sygnatury. Teraz włączyłem im tą możliwość. Powinno działać.
A to dziwne.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
No bardzo, zwłaszcza że jakoś będący w tej samej grupie August jeszcze nie tak dawno sygnaturę miał...
Po dziesięciu minutach udało mi się aktywować nowego plugina wgranego niedawno (albo i dawno? Nie pamiętam) umożliwiającego dziękowanie użytkownikom za ich posty. Mam nadzieję, że u wszystkich działa poprawnie.
A teraz takie pytanie do kulegi @"Aleksander Novak ". Widzę bowiem u kulegi Harlina taki fajny znaczek. I zastanawiam się, czy podobne znaczki można ustawić z poziomu panelu administracyjnego na forum, czy jest to jednak coś edytowanego przez FTP?
To ja zrobiłem dla testu. Takie znaczki mają być dla każdego urzędu i narodowości w Insulii.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Aaaaaaaa.
Dziękuję ugłem za tą wypowiedź.
Jak coś to zmieniłem ustawienia działu "Archiwum" ustawiając go jako dział zamknięty.