• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zgłaszanie kandydatur do wyborów prezydenckich
W tym wątku można zgłosić swoją kandydaturę w wyborach prezydenckich.

Cytat: napisał(a):WZÓR ZGŁOSZENIA:
Ja, nn, zgłaszam swoją kandydaturę w wyborach na Prezydenta Zjednoczonego Państwa Voxlandu i Westlandu. Niniejszym oświadczam że spełniam podane w Konstytucji warunki, to jest nigdy nie byłem karany oraz nie zaszkadzam interesom Zjednoczonego Państwa Voxlandu i Westlandu.

(-)Podpis
Ja, Aleksander Novak, zgłaszam swoją kandydaturę w wyborach na Prezydenta Zjednoczonego Państwa Voxlandu i Westlandu. Niniejszym oświadczam że spełniam podane w Konstytucji warunki, to jest nigdy nie byłem karany oraz nie zaszkadzam interesom Zjednoczonego Państwa Voxlandu i Westlandu.

(-)Aleksander Novak
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Przyjmuję.
Ponownie zaczynamy procedurę. Zgłoszenie nadal to samo.
Ja, Artur Kardacz, zgłaszam swoją kandydaturę w wyborach na Prezydenta Zjednoczonego Państwa Voxlandu i Westlandu. Niniejszym oświadczam że spełniam podane w Konstytucji warunki, to jest nigdy nie byłem karany oraz nie zaszkadzam interesom Zjednoczonego Państwa Voxlandu i Westlandu.
XD.

To udowadnia jaką bandą idiotów jesteśmy my- mieszkańcy ZP. Nawet nie umiemy porządnie ustalić komu wolno w wyborach startować.

Bo to nie jest na serio, prawda?
To jest serio. Konstytucyjne warunki spełniam więc mam możliwość startowania w wyborach.
Erm. Ym. No w sumie...

Zgłoszenie przyjmuję...
Ja, Aleksander Novak, zgłaszam swoją kandydaturę w wyborach na Prezydenta Zjednoczonego Państwa Voxlandu i Westlandu. Niniejszym oświadczam że spełniam podane w Konstytucji warunki, to jest nigdy nie byłem karany oraz nie zaszkadzam interesom Zjednoczonego Państwa Voxlandu i Westlandu.

(-)Aleksander Novak
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Przyjmuję.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości