24 Sty 2021, 20:31:31
Gdybym chciał terenów, to mógłbym stworzyć sobie nawet Andrzejat Swarzystanu, a Ty i tak byś mi to pędem naniósł na mapę. Także pudło. Znowu.

|
Nowe państwa
|
|
24 Sty 2021, 20:31:31
Gdybym chciał terenów, to mógłbym stworzyć sobie nawet Andrzejat Swarzystanu, a Ty i tak byś mi to pędem naniósł na mapę. Także pudło. Znowu.
24 Sty 2021, 23:50:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25 Sty 2021, 00:32:08 przez Artur Kardacz.)
Naniosłem aby dokładnie zobrazować sytuację na kontynencie, nie ważne czy tworzy to Andrzejek lub ktoś inny. Dlaczego mam zakłamywać rzeczywistość? Także taki mocno średni argument. EDIT: Ale żebyś już się nie denerwował to tylko napiszę że nie jest to oficjalna wersja mapy. Trzymaj się.
25 Sty 2021, 00:46:34
Arturze, my się dalej nie rozumiemy, "Akt Założycielski" to projekt nowej quasi-konstytucji, a nie proklamacja powstania nowego państwa. Gdybym ogłosił w drodze zamachu stanu powstanie nowego państwa na terytorium Brodrii, to złamałbym swoją główną obietnicę, którą złożyłem, gdy zostawałem administratorem forum Brodrii, mianowicie żadnych administratorskich zamachów stanu. A ja bardzo nie lubię łamać słowa. Przedstawiłem jedynie swój pomysł na Brodrię, z którym obywatele mogą zrobić, co zechcą. Jeśli ją odrzucą, to nie będzie żadne zemsty, dalej będę grzecznym obywatelem. W skrócie: Imperium Novum to propozycja reformy Brodrii, a nie nowe państwo.
25 Sty 2021, 01:04:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25 Sty 2021, 11:19:53 przez Artur Kardacz.)
Cytat:2. Imperium Novum jest suwerennym państwem, kontynuatorem tradycji i misji Brodrii. Wierzymy, że rządzone jest przez Boga, który przemawia poprzez Imperatora. Reforma Brodrii przez utworzenie suwerennego państwa? No nie wiem ale skoro tak to u was wygląda to chyba wiecie co robicie. Kręcicie jak to tylko możliwe, z jednej strony akt założycielski suwerenego państwa który, nie wiedzieć czemu, jednak jest propozycją konstytucji. No wybaczcie ale mi wydaję się to dziwne
25 Sty 2021, 03:27:47
Śmiechłem.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
15 Mar 2021, 13:39:14
http://zaporoze.ct8.pl/index.php?sid=c89...4477f27d44 Na mikronacyjnej arenie pojawiło się nowe v-państwo. Chodzą plotki że w projekt ten zaangażowany jest znajomy Andrzeja Swarzewskiego. Forum mają ładne i coś tam piszą (już na początku warto zaznaczyć że prowadzą jakiś konflikt z RON). Co myślicie?
15 Mar 2021, 15:49:56
Forum to podobno sam Helwetyk Romański robił.
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |