Aj tam wirus. Zwykły projekt szkolny. Ale co do jakiegoś bliźniaczego wirusa mikronacyjnego - to módlmy się żeby u nas się takie coś nie wydarzyło. Chociaż tak patrząc to u nas takim "koronawirusem" jest "realioza"...
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
Czy "realioza" ma związek ze światem rzeczywistym ? i faktycznie, po tym jak przybyłem do FN nagle kilka osób się tu pojawiło z chęcią pracy w Dziennikarstwie, jakby byli wysłannikami osoby chcącej przejąć TVF !!!
Bardzo często można zaobserwować duże wahania aktywności w mikronacjach, przez jeden tydzień potrafi na raz być aktywnymi po 30 osób na raz, z kolei przez następny tydzień może nie dziać się kompletnie nic. Taka jest po prostu kolej rzeczy.
Franciszek Sanguszko-de Espada napisał(a):Czy "realioza" ma związek ze światem rzeczywistym ? i faktycznie, po tym jak przybyłem do FN nagle kilka osób się tu pojawiło z chęcią pracy w Dziennikarstwie, jakby byli wysłannikami osoby chcącej przejąć TVF !!!
Tzn. osoby te to moi znajomi ze szkoły w której robię pewien projekt dziennikarski, który właśnie na TVF się opiera. Ale spokojnie, nikt mnie ze stanowiska Prezesa TVF nie wygryzie :kek:
Adam Aleksander II napisał(a):Realioza to potoczna nazwa zjawiska, kiedy mikronauta znacznie ogranicza swoją działalność w v-państwie na rzecz życia realnego.
O tototo. Realioza to taki nasz mikronacyjny "koronawirus"
Albert Fryderyk de Espada napisał(a):Bardzo często można zaobserwować duże wahania aktywności w mikronacjach, przez jeden tydzień potrafi na raz być aktywnymi po 30 osób na raz, z kolei przez następny tydzień może nie dziać się kompletnie nic. Taka jest po prostu kolej rzeczy.
Tu się zgodzę. Aczkolwiek spoglądając ostatnio na wykres aktywności miesięcznej Federacji mogę stwierdzić, że nasza codzienna aktywność to na pewno min. 30 postów, więc u nas się to jakoś ustabilizowało. Oby tak zawsze było...
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
Mimo tego iż pan Waksman ściągną do nas pokaźną rzeszę ludzi to ze smutkiem mogę przypuszczać że około połowa z nich po miesiącu znudzi się mikronacjami, jeżeli jednak będzie przeciwnie to będę pod wrażeniem.
Ależ skąd! Oni do czerwca dostają za to co tydzień jedną ocenę z j. polskiego, tak samo będzie najprawdopodobniej za rok jeśli profesurka z którą to robię się tego podejmie, więc za szybko to oni stąd nie pójdą. Już ja o to zadbam!
Kaspar Waksman-Dëter