02 Lut 2020, 21:49:38
Fajnie, że postanowiłeś nie angażować się w kolejny projekt i trochę więcej uwagi poświęcić na Federację

|
Nowe państwa
|
|
02 Lut 2020, 21:49:38
Fajnie, że postanowiłeś nie angażować się w kolejny projekt i trochę więcej uwagi poświęcić na Federację
02 Lut 2020, 21:51:32
No jednak nie są to do końca władze Brodryjskie... Ale Mówiłem na początku że mogę tworzyć 2 państwa, nigdzie nie mówiłem że chcę opuścić ZP bo to nie wchodzi w grę. Dobrze wiecie że chcę dobrze a wy potraficie krytykować i krytykować i żadnego pożytku z was nima
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
02 Lut 2020, 21:53:34
No bo my tylko tworzymy prawo, infrastrukturę i narrację w Federacji, kiedy ty idziesz robić coś bez zaplanowania.
02 Lut 2020, 21:55:34
AleksanderNovak napisał(a):Dobrze wiecie że chcę dobrze a wy potraficie krytykować i krytykować i żadnego pożytku z was nimaHmmm, odbierać ci obywatelstwo ZP za obrażanie wszystkich, czy nie odbierać...? Hmmm, nie. Nie jestem tobą.
02 Lut 2020, 22:02:39
O-DE-BRAĆ! O-DE-BRAĆ! O-DE-BRAĆ i razem O-DE.... o nikt nie chcę, no trudno.
02 Lut 2020, 22:50:17
Joahim-von-R napisał(a):AleksanderNovak napisał(a):Dobrze wiecie że chcę dobrze a wy potraficie krytykować i krytykować i żadnego pożytku z was nimaHmmm, odbierać ci obywatelstwo ZP za obrażanie wszystkich, czy nie odbierać...? Hmmm, nie. Nie jestem tobą. 1. Nie ma podstawy prawnej by mi odebrać. 2. Nikogo tutaj nie obrażam. Jak już to krytykuję choć bardziej bym powiedział że się bronię przed głupotą.
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
02 Lut 2020, 23:24:58
Prawie się uśmiechnąłem . Dobrze by było jednak, gdyby ten wątek nie służył dyskusjom innym, niż te na tematy o nowych mikronacjach.
12 Lut 2020, 16:50:18
Niejaka Republika Banacka, czyli nowy twór zmarłego już Szymona Uchastoka wyraża chęć ulokowania się na Nordacie. I wszystko byłoby fajnie gdyby nie fakt, że chcą zasypać połowę Morza Wurstlandzkiego i na tych właśnie ziemiach osadzić to państwo. Jako Pierwszy Towarzysz ZSRM z którym ten kraj miałby graniczyć wysłałem już stosowną notę potępiającą takie działanie. Zwracam się również o interwencję do Prezydenta FN Erika Ottona von Hohenburga oraz do Rady Państw Nordaty. Czy nie byliśmy wszyscy przypadkiem przeciwko usypywaniu nowych ziem z tej kolokwialnej "dupy"?
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
12 Lut 2020, 17:03:55
A może zamiast srać przyslowiowym ogniem, poprostu najzwyczajniej w świecie ten fakt zignorujemy, bo wątpię aby kraj ten zaczął odgrywać jakąś znacząca rolę w polityce zagranicznej Nordaty? Moja polityka w odniesieniu do tego kraju będzie następująca: albo ulokują się gdzieś indziej albo nie zostaną uznani przez nas i większość państw Nordaty, taki ostarcym i polityka uznawania jest wystarczająca według mnie.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |