August vHS napisał(a):A pochwalcie się, ilu macie obywateli? Jednego? Dwóch?
Tu nie chodzi o obywateli. Chodzi o Pana. Wiem że nie jest Pan chamem ale zachowuje się Pan chamsko. Zdradził Pan naród i taka jest prawda! Każda mikronacja zaczynała od kilku założycieli a Pan potrafi się tylko kłócić, kłócić i jeszcze raz kłócić, nie dociera do Pana żadna argumentacja, aż się dziwię dlaczego KS wybrało takiego ambasadora co on nawet nie potrafi się dogadać tylko swoje i swoje, ja tylko przypominam że po tym jak Eustachy i ja powiedzieliśmy że bez sensu jest republika kentucky czy coś to Pan sobie poszedł, później Pana przekonałem bo ja walczę o każdego obywatela nawet takiego jak Pan!
August vHS napisał(a):Czyli został "prezydent" i szara eminencja. Dwie osoby. Porażająca liczba do rozwoju "państwa".
Może się Pan śmiać, ale Volkian nie dawno też miał tylko dwóch obywateli. A Pan jako ambasador KS w Federacji Nordackiej powinien mieć neutralny stosunek do takich spraw.
Ale co innego jak wieloletnia prowincja ma dwóch obywateli, a co innego jak świeże państwo ma dwóch mieszkańców...
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.