28 Gru 2019, 16:53:59
Szanowni Mieszkańcy Federacji,
Z dużym zaciekawieniem śledzę media w Waszej mikronacji. Tkwi w nich bardzo duży potencjał. Stąd też chciałem poddać pod dyskusję kwestię kolportażu jednej z najpoczytniejszych gazet sclavińskich - Przeglądu Politycznego, na terytorium Federacji Nordackiej. Taki kolportaż niósłby ze sobą szereg plusów - przede wszystkim wymianę informacji, promocję mojego produktu na lokalnym rynku oraz zalążek współpracy, której owocem byłoby uruchomienie lokalnego oddziału Unicorn Media Corporation na terytorium Federacji.
Co sądzicie o takim pomyśle?
Czekam na Wasze opinie i sugestie. Być może uda się znaleźć consensus.
Z dużym zaciekawieniem śledzę media w Waszej mikronacji. Tkwi w nich bardzo duży potencjał. Stąd też chciałem poddać pod dyskusję kwestię kolportażu jednej z najpoczytniejszych gazet sclavińskich - Przeglądu Politycznego, na terytorium Federacji Nordackiej. Taki kolportaż niósłby ze sobą szereg plusów - przede wszystkim wymianę informacji, promocję mojego produktu na lokalnym rynku oraz zalążek współpracy, której owocem byłoby uruchomienie lokalnego oddziału Unicorn Media Corporation na terytorium Federacji.
Co sądzicie o takim pomyśle?
Czekam na Wasze opinie i sugestie. Być może uda się znaleźć consensus.
GUEDES hr. DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.

![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)