28 Lis 2023, 19:43:59
Witam, na co można wydawać tutejszą walutę, którą zarabia się za aktywność?

|
Wieści z zagranicy
|
|
28 Lis 2023, 19:43:59
Witam, na co można wydawać tutejszą walutę, którą zarabia się za aktywność?
27 Gru 2023, 22:30:05
Popieram przedmówcę. Nie mam zastrzeżeń do projektu.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
01 Sty 2024, 19:05:25
Westland z szansą na wejście do II Federacji. Czy nasz sąsiad powiększy się o kolejne państwo? Przy tym warto poruszyć temat likwidacji Technokratycznej Republiki Klindonii (jednej z prowincji II Federacji). W myśl ustawy o Obszarze Bez Przynależności Państwowej pod Protekcją II Federacji Nordackiej ziemie rozwiązanej Republiki zostaną otoczone opieką militarną przez wojsko II Federacji. Wychodzi na to, że rachunek wyjdzie na zero. Równie ciekawy się tutaj wątek Repujerstanu, który wcześniej gościł na forum Bastionu Pollinu.
02 Sty 2024, 00:16:37
Okres bezkrólewia wprawił naszych sojuszników w niemałą konsternację https://forum.bastionpollin.pl/viewtopic...2383#p2383 ![]()
02 Sty 2024, 00:24:17
Bardzo cieszą mnie deklaracje udzielenia nam pomocy. To budujące, że wreszcie powstał sojusz który nie rzuca pustych haseł. Chciałbym tylko uspokoić naszych przyjaciół. Bezkrólewie to okres przejściowy i prędzej czy później minie. Dostaliśmy zapewnienia od naszego Ministra Stanu, że podjął wszystkie niezbędne kroki do wyłonienia nowego monarchy. W sumie chciałbym też przeprosić Piotra i Andrzeja. Obecne zamieszanie z podpisaniem konwencji to całkowicie moja wina. Mogłem powstrzymać się chwilę z rezygnacją i dociągnąć to do końca. Wszak częściowo to na moich barkach spoczywała organizacja tego. Niestety mylnie przyjąłem, że ktoś oprócz mnie jest w stanie pociągnąć to do końca. Przepraszam.
02 Sty 2024, 19:33:41
Wasza Ekscelencjo, ależ za co tutaj przepraszać? Dla naszego sojuszu jest ważne wspieranie sojuszników, wręcz dlatego nagłośniłem sprawę, bowiem jesteście jednym ze spoiw wspólnie działającego organizmu. Gdy jeden nie pracuje, wtedy cała reszta ma problemy z pracą. Nie jesteśmy tylko organizacją, która działa, żeby działać, a nowym silnym stabilnym sojuszem, który będzie wspierał wszystkich jego członków w jego lepszych i gorszych chwilach. Nie ma za co przepraszać jeszcze raz.
Jego Najjaśniejsza Cesarska Mość, Cesarz Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Hospodar Dehreiny Wschodniej
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |