19 Sie 2019, 22:49:24
Może wyjaśnię na spokojnie. Są podejrzenia że "bracia" Fazilka są jego klonami. Jednego zbanował Pan Kamiljan po konsultacji z całą załogą RA gdzie przedstawił dowody. Drugi zaproszony nie ma aktywnego konta ponieważ istnieję ryzyko że on też będzie klonem. Szef RA wezwał Fazila oraz podejrzanych na krótką rozmowę gdzie powinno się wszystko wyjaśnić. Jeśli to co piszę Fazilek jest prawda to najprawdopodobniej jego koledzy mogliby działać w FN. Przedstawiam wam stanowisko prezesa RA
A co robi Fazil? Twierdzi że to brednie i za żadne skarby nie będzie składał wyjaśnień. Poźniej to nadal podważa dowody RA i nazywa mnie klonerem a na końcu wtyczką Dmowskiego. Wystarczyła tylko krótka rozmowa z Henrykiem ale Fazil wolał wybrać drogę zrobienia burdelu (o oskarżeniach z dupy już nie będę wspominał) a gdy mu nie wyszło postanawia uciec (oczywiście twierdząc że to z naszej winy). 5 minut rozmowy i sprawa załatwiana o on odwala takie coś..... i oczywiście wychodzi że to moja wina wszystko.
Heniu Wespucci napisał(a):Zapraszam Pana, oraz Pana synów żeby skontaktowali się ze mną, lub p. Kardaczem na discordzie Brukiewki. Dodatkowo RA wychodzi z założenia że nie ma ludzi niewinnych i to też jest jedną z przesłanek do tego, żeby Pan dowiódł swoją niewinność. Reżim zebrał odpowiwdni materiał i po konsultacjach z biegłymi z zakresu klonerstwa z Krasnodarskiego Uniwersytetu Państwowego wydano taką, a nie inną opinię.
A co robi Fazil? Twierdzi że to brednie i za żadne skarby nie będzie składał wyjaśnień. Poźniej to nadal podważa dowody RA i nazywa mnie klonerem a na końcu wtyczką Dmowskiego. Wystarczyła tylko krótka rozmowa z Henrykiem ale Fazil wolał wybrać drogę zrobienia burdelu (o oskarżeniach z dupy już nie będę wspominał) a gdy mu nie wyszło postanawia uciec (oczywiście twierdząc że to z naszej winy). 5 minut rozmowy i sprawa załatwiana o on odwala takie coś..... i oczywiście wychodzi że to moja wina wszystko.