18 Sie 2022, 21:10:59
W starciu Artur Kardacz vs Kamiljan de Harlin wygrał Harlin. Niestety moje zaskakujące technik nie przynoszą rezultatów.

|
Turniej w Bitwę Morską
|
|
18 Sie 2022, 21:10:59
W starciu Artur Kardacz vs Kamiljan de Harlin wygrał Harlin. Niestety moje zaskakujące technik nie przynoszą rezultatów.
18 Sie 2022, 23:02:03
Niestety porażka z Baltkiem :<
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
19 Sie 2022, 12:46:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19 Sie 2022, 12:46:23 przez Alfred Fabian.)
No i mamy już wyniki drugiej rundy! 1. Joachim Cargalho vs Adelaide de Sousa de la Acri
Joachim jest obecnie niepowstrzymany. Po spektakularnym zwycięstwie z Benjaminem Rockwellem rozstrzelał w drobny pył flotę Adelaidy. Niestety, ale poprzednie zwycięstwo nie było wystarczającym dowodem skuteczności skarlandzkiej myśli marynarskiej, opierając się Edelweisskiej flocie, która stacjonuje na rzece! 2. Adam Aleksander II vs Bazyli Izaak von Hohenburg
Bazyli ponownie pokazuje, że nie trzeba być marynarzem, żeby pokazać kto rządzi na morzu. Tym razem nawet marynarskie zdolności Adama Aleksandra nie pomogły, a jego okręty jeden za drugim były zatapiane przez armatorów przeciwników. Ostatecznie wszystkie jego statki znalazły się na dnie. 3. Mateusz, Prezydent Republiki Ludowej Szczęścia vs Alfred Fabian von Tehen-Dżek
Jego Królewska Mość Alfred Fabian nie dał tym razem szans swojemu rywalowi, strzelając we wszystkie jego statki zanim ten w ogóle był w stanie odpowiedzieć ogniem na ogień. Natomiast flota królewska nie poniosła wielkich strat, pozwalając na doszczętną morską dominację. 4. Isabella Swann vs Leszek Ebe-Gruner
Turnieje na terenie Związku Winkulijskiego nie przynoszą Leszkowi oczekiwanego szczęścia, ponownie stawiając go na przegranej pozycji. Isabella pięknie rozstrzelała flotę swojego rodaka, nie dając mu większych szans na zwycięstwo. Leszek musiał uciekać na tratwach z płonącego morza. 5. Artur Kardacz vs Kamiljan de Harlin
Niestety, kolejna przegrana na koncie dowódcy Królewskich Sił Zbrojnych nie napawa optymizmem, niemniej jesteśmy pewni, że to tylko tymczasowe załamanie, związane z niespodziewanym kontratakiem przyczyniło się do porażki. Kapitan Kamiljan z pewnością starannie zaplanował swoją strategię, korzystając z taktyk poznanych poza granicami Insulii. 6. Fatima Marcjan-Chojnacka vs Albert Fryderyk de Espada
Prezydent Muratyki z pewnością nie spodziewał się tak ciężkiej przeprawy przez morza i oceany, szczególnie kiedy na jego drodze staje nie kto inny jak najlepsza piratka oceanu wirtualnego, a jednocześnie księżna Księstwa Sarmacji Fatima. Dobrze rozplanowane położenie okrętów pozwoliło jej na wystrzelanie przeciwnika bez większych skrupułów, samej wychodząc bez olbrzymich strat. 7. Benjamin Rockwell vs Orjon Surma
Ostatni mecz tej rundy zwycięża flota surmeńska. O zwycięstwie zaważyły ostatnie strzały, które niestety nie okazały się wystarczające dla felenckiej floty. Marynarze z załogi Surmy podobno po zwycięstwie zebrali się na starej łajbie, która przetrwała i pili rum do białego rana, zanim zakotwiczyli okręt w porcie. Natomiast tak przedstawiają się kojarzenia 3. rundy naszego turnieju.
1. Isabella Swann vs Bazyli Izaak von Hohenburg 2. Joachim Cargalho vs Alfred Fabian von Tehen-Dżek 3. Adelaide de Sousa de la Acri vs Mateusz, Prezydent RLS 4. Fatima Marcjan-Chojnacka vs Orjon Surma 5. Kamiljan de Harlin vs Adam Aleksander II 6. Benjamin Rockwell vs Artur Kardacz 7. Albert Fryderyk de Espada vs Leszek Ebe-Gruner Czas na rozegranie gier turniejowych - do 26. sierpnia, do godziny 19:00, ale najlepiej - jak najszybciej. ![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor ~JKW Mateusz I
19 Sie 2022, 13:00:18
(19 Sie 2022, 12:57:46)Orjon napisał(a): Okręty Księżnej poszły na dno. Bo dałam fory żeby nie było, że Księżna taka zła. Tylko jeszcze nie Księżna xd ( – ) Fatima Popow-Chojnacka
19 Sie 2022, 21:15:10
Dzisiaj opuściła mnie dobra passa a Isabella Swann udowodniła że takim szczurom lądowym jak ja nie powinno się dawać floty
~JKW Jerzy I Izaak von Hohenburg
19 Sie 2022, 23:53:19
(19 Sie 2022, 20:44:11)Adelaide de Sousa de la Acri napisał(a): Dziś się nie dałam. Czy chce Szanowna Pani przez to powiedzieć, że poprzednio "sie dała"?
![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |