08 Maj 2022, 16:57:28
Wnosze o przerwę w obradach.

|
Obrady miniParlamentu
|
|
08 Maj 2022, 23:10:09
Obrady trwają nieprzerwanie, jeżeli jest potrzeba, mogę przedłużyć termin.
![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor ~JKW Mateusz I
09 Maj 2022, 12:21:25
Proszę o rozpoczęcie debaty na temat przedłużenia terminu jako środka zamiennego do ogłoszenia przerwy w obradach, która będzie odpowiedzią na złożony przez moją osobę wniosek.
09 Maj 2022, 20:59:08
Odmawiam, jeżeli jest potrzeba, aby przedłużyć debatę to proszę o taką informację. Przebieg obrad jest ustalany przez przewodniczącego, który nie jest zależny od Parlamentarzystów. Obrady mają przede wszystkim bawić wszystkich, którzy w nich uczestniczą. Obradami będę kierował tak, aby wszystko przebiegało w rozsądnym trybie, ale nie będę przychylał się do wniosków, ktore nic nie wnoszą. W związku z cichą potrzebą Parlamentarzysty Ahmeda, przedłużam debatę do 11 maja. Jeżeli to nadal za mało, to proszę o informację, jednakowoż debata zakończy się najpóźniej z końcem tego tygodnia. ![]()
10 Maj 2022, 20:32:20
Czy przez ten czas można zgłaszać inne projekty? W przeciwieństwie do wnioskodawcy reszta jest dość aktywna i chyba nie ma sensu wstrzymywać zabawy.
10 Maj 2022, 23:49:48
Tak, można zgłaszać kolejne projekty w tym czasie, będą one procedowane równolegle, ale w takiej ilości, aby nie zrobił się burdel.
![]()
11 Maj 2022, 18:41:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11 Maj 2022, 18:41:48 przez Artur Kardacz.)
Cytat:DYREKTYWA 4. miniparlamentu I Kadencji Dyrektywa pozwoli na zaangażowanie bezrobotnych w dużych przedsięwzięciach budowlanych. Dzięki temu możemy zmniejszyć bezrobociem nawet do 0% oraz zyskać na stanie gospodarki. Nasz przemysł powinien się rozwijać aby czerpać dochody.
11 Maj 2022, 23:28:30
A teraz zastanówmy się kto jest bezrobotny w Winkulii? W Siyah bezrobocie wynosi 2,1% w skali kraju a jedynie 0,1% wśród mężczyzn. Siyahijczycy są bardzo pracowici przez oddanie życia Allahowi. W Winkulii statystykę zawyżają śmierdzące lenie, narkomani, alkoholicy i naziści. Zatrudnianie za państwowe pieniądze tych nierobów przyniesie więcej strat niż zysków. Ten margines społeczny gdyby chciał pracować już dawno przyjechałby do Siysehir. To są bezrobotni z wyboru. Zmuszanie ich do pracy naraża nas na zniszczenia sprzętu im powierzonego oraz ciągłe poprawianie robót zleconych darmozjadom. Jestem przeciwny takim rozwiązaniom. Tą bandę alkoholików trzeba leczyć. Proponuje wysyłanie bezrobotnych do ośrodków leczenia uzależnień „Allah mnie przez życie prowadzi" im. Fazila Wielkiego w Siysehir.
11 Maj 2022, 23:32:36
Nie ma miejsca w Winkulii na dyskryminację i rasizm w stosunku do przedstawicieli innej wiary/narodowości. Sam projekt mi się podoba, dodałbym jeszcze regularne dbanie o dobry stan sanitarny aglomeracji miejskich jako podpunkt 4. Co do mojej propozycji dyrektywy. Jutro pewnie jakąś poprawkę oficjalną się da i będzie można głosować nad tamtym projektem. Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |