19 Sie 2019, 20:45:36
Proszę Reżim Administracyjny o zbanowanie wszystkich mieszkańców FN. Powód: wszyscy to klony. Siebie z reala.
Tak wygląda wasz konflikt.
Tak wygląda wasz konflikt.

|
Pytanie odnośnie moich braci
|
|
19 Sie 2019, 20:45:36
Proszę Reżim Administracyjny o zbanowanie wszystkich mieszkańców FN. Powód: wszyscy to klony. Siebie z reala. Tak wygląda wasz konflikt.
19 Sie 2019, 21:46:58
Widzę że mnie posadzić o najgorsze można bez problemu. Co się tyczy Artura to nikt mi nie wierzy. Trudno... Zostawiam Was więc i odchodzę. Czasami było śmiesznie czasami poważnie. Artur od początku mając kija w dupie był przeciwko mnie. Podałem mu rękę a on i tak zaczął mi dokuczać. Dziękuję Grzegorzowi, Kubushalowi i Leszkowi za fajne rozmowy te poważne i na luzie. Pozdrawiam Kacpra, Kamiljana, Erika i innych. Proszę odebrać mi obywatelstwo.
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Podróżnik i poeta. Aktualnie w raju Allacha.
19 Sie 2019, 21:53:07
No nie. Wszystko tylko nie to. Fazilu! Nie odchodź. Nie porzucaj kraju ze względu na jedną osobę!
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
19 Sie 2019, 21:56:36
Może Brat Fazil jednak zmieni zdanie? Nawet jeśli bratu nie układają się relacje z jednym z obywateli, to może brat po prostu z obywatelem się pogodzić lub po prostu nie wchodzić sobie w drogę.
To tylko Szarak
19 Sie 2019, 22:13:50
Fazil Emre napisał(a):Widzę że mnie posadzić o najgorsze można bez problemu. Co się tyczy Artura to nikt mi nie wierzy. Trudno... Ty jeszcze piszesz że ja dokuczam? To ty po wyjściu z więzienia oskarżałeś mnie o klonerstwo i oszukiwałeś a gdy nie udała się twoja intryga to teraz uciekasz? Brawo!
19 Sie 2019, 22:17:25
Pan Ertan Emre jest zarejestrowany w Republice Voxlandu. Jestem tam Prezydentem
19 Sie 2019, 22:18:48
Ty pierwszy stwierdziłeś że każdy noszący muzułmańskie nazwisko jest moim klonem. Nie uciekam. Opuszczam Federację ponieważ nie chce tracić nerwów na życie w państwie z kimś takim jak ty. Idź się poskarżyć Dmowskiemu z którym współpracowałeś/współpracujesz. To właśnie tajemnicza wtyka Dmowskiego - Artur Kardacz.
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Podróżnik i poeta. Aktualnie w raju Allacha.
19 Sie 2019, 22:21:46
Fazil Emre napisał(a):Ty pierwszy stwierdziłeś że każdy noszący muzułmańskie nazwisko jest moim klonem. Najpierw odejście z Federacji, klonerstwo, banowanie obywateli a teraz wtyczka Dmowskiego? I kto tu komu dokucza? Po pierwsze nie ja zbanowałem twoich kolegów więc nie wiem czemu czepiasz się o to mnie i nie twierdzę że każdy kto nosi muzułmańskie nazwisko jest twoim klonem. Jak zwylke przekręcasz fakty i mam dość dyskusji z tobą.
19 Sie 2019, 22:22:03
Skończcie się wreszcie kłócić! Jak napisałem, każdy klonem jest. Kogoś z reala.
19 Sie 2019, 22:34:43
Chwila chwila jak dotąd miał tu być podany powód dlaczego "bracia" pana @Fazil Emre nie otrzymali możliwości działania w FN. Odpowiedź została udzielona a wy tylko niepotrzebnie sobie tu poligon organizujecie i wzajemnie się gównem obrzucacie. I jaki z tego pożytek ?
![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |