15 Gru 2019, 18:04:04
@Harrison Wells Informuję o wykonaniu wniosku. Konferencja znajduje się już w nowym dziale.

|
Centrum wniosków i próśb
|
|
15 Gru 2019, 18:04:04
@Harrison Wells Informuję o wykonaniu wniosku. Konferencja znajduje się już w nowym dziale.
16 Gru 2019, 23:21:12
Proszę o danie mi funkcji moderatora w tym dziale: <!-- m --><a class="postlink" href="http://fnor.ct8.pl/forum/forumdisplay.php?fid=247">http://fnor.ct8.pl/forum/forumdisplay.php?fid=247</a><!-- m -->
To tylko Szarak
20 Gru 2019, 02:58:37
O Reżimie! Na razie mała prośba, bo w związku z powstaniem ZSRM będzie ich więcej, proszę o przemianowanie działu "Republika Zjednoczonych Prowincji" na "Związek Socjalistycznych Republik Muratyckich" oraz na zmianę opisu na - "Socjalistyczna prowincja Federacji w której władzę sprawuje Pierwszy Towarzysz. Główną ideologią jest kalkilizm. Powstała 20 grudnia 2019 roku". Dziękuję! Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
20 Gru 2019, 12:03:43
Czy wprowadzone zmiany w RZP zostały osiągnięte drogą demokratyczną lub uzyskały aprobatę większości mieszkańców? Nie wiem, czy jestem uprawniony do wykonania tego wniosku, więc niech decyzje podejmie Główny Administrator.
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
20 Gru 2019, 12:06:03
Pan Wells złożył swój stołek i powierzył mi obowiązki, zaś żaden z mieszkańców RZP nie protestuje, wręcz przeciwnie, więc uznaje to jako ich aprobatę. Ot zwykła transformacja ustrojowa.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
20 Gru 2019, 13:47:34
Jak zmienić prowincję zamieszkania? Dla siebie miejsca w ZSRM nie widzę, ale nie chcę zatrzymywać postępu...
20 Gru 2019, 14:11:21
Z tego co wiem należy złożyć wniosek do władz prowincji o odebranie obywatelstwa i wnioskować gdzieś indziej. @"KaWK" wniosek wasz wykonano.
20 Gru 2019, 17:14:37
Joahim-von-R napisał(a):Jak zmienić prowincję zamieszkania? Dla siebie miejsca w ZSRM nie widzę, ale nie chcę zatrzymywać postępu... Zapewniam Pana, że oprócz nowej ideologii i zwiększonej aktywności, ZSRM od RZP nie będzie się różniło niczym innym
Kaspar Waksman-Dëter
20 Gru 2019, 20:07:13
A ja przypominam że Reżim Administratorski Spółka Złodziejska z siedzibą w Krasnodarsku nie jest i nie będzie świadczyć usług doradczych, czy informacyjnych niezwiązanych z działaniem RA, czy systemów informatycznych.
22 Gru 2019, 17:53:36
Jak zapowiedziałem, tak wysyłam. W związku z powstaniem ZSRM proszę o: -usunięcie przekierowania do Eihenbergu, -zmianę nazwy linku przekierowującego do Zwierzogrodu na "Miasto Stołeczne Zwierzogród", -zmianę nazwy Placu im. Przyjaźni Muratycko-Koribijskiej na "Plac Centralny im. Kalkila Kramasza", -zmianę nazwy działu "Wielka Armia Republiki" na "Armia Kramasza", -utworzenie poddziału "Archiwum dziennika" w dziale "Dziennik Ustaw", -we wszystkich opisach zamienić "RZP" na "ZSRM", -zmienę nazwy tego działu na "Pałac Pierwszego Towarzysza ZSRM" oraz zmienić nazwę poddziału "Rozporządzenia Kanclerza RZP" na "Ukazy Pierwszego Towarzysza ZSRM", -zmianę nazwy roli "Obywatel RZP" na "Obywatel ZSRM". Jednocześnie proszę o jak najszybsze zrealizowanie wniosku. Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |