25 Wrz 2022, 19:27:18
Może warto wskrzesić to?
http://forum.winkulia.eu/showthread.php?...m+szacunku
http://forum.winkulia.eu/showthread.php?...m+szacunku
August van Hagsen de la Sparasan

|
Siedziba Partii Czerwone Słońce
|
|
25 Wrz 2022, 19:27:18
Może warto wskrzesić to? http://forum.winkulia.eu/showthread.php?...m+szacunku
25 Wrz 2022, 19:42:27
Nie mamy wymiaru sprawiedliwości, który wymierzałby kary.
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
25 Wrz 2022, 19:49:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25 Wrz 2022, 20:06:33 przez August vHS.)
Może więc warto takowy utworzyć. Edit: Jestem gotów podjąć się takiego zadania, jeśli nie znajdzie się nikt bardziej obeznany w tym temacie i ochoczy.
25 Wrz 2022, 20:17:43
Ja również jestem za powołaniem wymiaru sprawiedliwości w Insulii. Bazyli musi ponieść odpowiedzialność za pajacowanie w naszym kraju w okresie, gdy niestety został Cesarzem.
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
25 Wrz 2022, 20:25:43
No tak, a jak Bazyli był na tronie to mu lizałeś już nie powiem co, bo miał władzę. Jak JCM Harlin ustąpi, to go też zjedziesz, żeby przypodobać się Augustowi?
(-) JKM Mikołaj III,
z Bożej łaski Król Winkulijczyków, Volkiańczyków, Santyjczyków, Burgiów, Szelenów, Górnego i Dolnego Nebtawii, Goruzji, Rostonii, Raghall Szwecilandii, Wielki Książę Siedmiogrodzki, Cherski, Alemański i Batawski Ramandzki, Trzygrodzki, Opiekun Nowej Hirshbergii, Nowoweerlandzki, saraceński, arcyksiążę osaczeski, Wielki Mistrz Zakonu Szymonnitów etc. etc.
25 Wrz 2022, 20:32:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25 Wrz 2022, 20:39:12 przez August vHS.)
Spokojnie, proszę o spokój. Myślę, że oskarżaniem się nawzajem można się zająć, gdy wymiar sprawiedliwości będzie już istniał. I nie wybiegajmy w przyszłość, bo nie wiem (i nie mnie sądzić) czy będę cesarzem czy nie, a jeśli będę panował, to nie pozwolę na bezpodstawne szkalowanie i oczernianie któregokolwiek z moich poprzedników.
25 Wrz 2022, 20:40:36
(25 Wrz 2022, 20:25:43)Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): No tak, a jak Bazyli był na tronie to mu lizałeś już nie powiem co, bo miał władzę. Jak JCM Harlin ustąpi, to go też zjedziesz, żeby przypodobać się Augustowi? od samego początku gdy tylko zobaczyłem jak Bazyli rządzi, byłem za jego odsunięciem. Przez większość czasu nie było z nim kontaktu, był nieaktywny, a jak coś zrobił, to chujowo Joahim mu lizał jaja jak już, bo był chyba kanclerzem-zastępcom Cesarza, i de facto to on rządził XD
Winewianin <3
25 Wrz 2022, 20:42:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25 Wrz 2022, 20:42:31 przez August vHS.)
Ekhem, jak mówiłem... Może odłożymy to na później i na inny wątek? Proszę...?
25 Wrz 2022, 20:43:10
Bazyli w żaden sposób nie zasłużył się dla Insulii, czy Westlandu, sam uważa że Westland to jakiś pryszcz na dupie Insulii, chciał tam monarchię robić XD ale go zniechęciliśmy z Augustem. Jedyne co zrobił, to traktat z Sarmacją podpisał. Na tym się skończyły jego rządy dobrobytu i zadowolenia
Winewianin <3
25 Wrz 2022, 20:44:21
Proooooszę! Zostawmy to już na teraz. Mamy chyba ciekawsze i ważniejsze sprawy.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |