• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski
Zrobione. Przy okazji przeniosłem też dział przygotowań XX V-Mundialu do Archiwum, żeby się nie myliło.
Wyjebałem dział Szczytu Integracji Nordackiej w pizdu do Archiwum. Niech spoczywa w pokoju.
Administracja informuje, że JCM dostał admina na naszym pięknym forumie. Pozdrowionka.
Garść nikomu nie potrzebnych informacji:

1. Przeniosłem działy Wandejskiego Kościoła Geidziskiego i Partii Pracy Voxlandu do archiwum w związku z zakończeniem przez te organy ich działalności.
2. Zmieniłem nazwę działu "Prezydium" na "Rada". Zastanawiałem się też czy zmienić nazwę "Pałac Prezydencki" na "Pałac Cesarski", ale ostatecznie zostawiłem to bez zmian i proszę Jego Cesarską Mość o opinię w temacie.
(02 Sty 2022, 04:08:05)Joahim von Ribertrop napisał(a): Garść nikomu nie potrzebnych informacji:

1. Przeniosłem działy Wandejskiego Kościoła Geidziskiego i Partii Pracy Voxlandu do archiwum w związku z zakończeniem przez te organy ich działalności.
2. Zmieniłem nazwę działu "Prezydium" na "Rada". Zastanawiałem się też czy zmienić nazwę "Pałac Prezydencki" na "Pałac Cesarski", ale ostatecznie zostawiłem to bez zmian i proszę Jego Cesarską Mość o opinię w temacie.

Jeżeli chodzi o punkt 1 to bardzo dobrze.
Punktu 2 zaś prosze nie realizować gdyż Pałac Prezydencki nadal będzie istniał tylko teraz jako miejsce oficjalne etc. Zaś pałace do dyspozycji mojej i dworu będzie Amalienburg o którego budowie już wstawiałem post 

~Bazyli Izaak I
~JKW Jerzy I Izaak von Hohenburg 
Pozmieniałem nazwy działów w Voxlandzie by pasowały do obecnego podziału administracyjnego i zmieniłem nazwę kategorii Voxlandu na "Królestwo Voxlandu".

Swoją drogą przeglądam sobie tak pluginy do MyBB i widzę kilka fajnych, które mogłyby się bardzo przydać. @"Aleksander Novak " - może przysiądziemy nad tym w ferie? Na tym forum w ogóle wypada trochę rzeczy poogarniać...
No.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Proszę o zmianę nazwy użytkownika na Sophie Susanne von Hippogriff
Wniosek wykonano
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Szanowna Administracjo!
Składam do Najjaśniejszej Administracji wniosek formalny o nadanie mojej skromnej osobie uprawnień administratorskich w działach Westlandu ze względu na objętą przeze mnie funkcję głowy państwa i wieloletnie doświadczenie w moderowaniu forum.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości