20 Lut 2019, 21:54:56
Twarde prawo, ale prawo. Często łamaliśmy za czasów UTN konstytucję, bo po prostu była fatalnie napisana i dla dobra narodu trzeba było postępować inaczej niż przewidziały to ustawy. Teraz nie dopuścimy do takiej sytuacji, prawo będzie pisane dłużej, ale lepiej. Nie będzie już tolerowane naginanie przepisów i każdy będzie równy w obliczu prawa. Trzeba załatać dziury w ustawach i przewidywać różne możliwe scenariusze.
Ewentualne niejasności prawne będzie tłumaczył sąd, bo to on tworzy wykładnie prawa. W swoim programie wyborczym wspomniałem o instytucji rozwiązującej spory obywateli, również te prawne, zanim zaczną się stawać się poważne. Takie rozwiązanie pomogłoby efektywniej działać w FN bez łamania przepisów.
Nie trzeba tłumaczyć jak okropną rzeczą jest klonning. Obowiązkowo należy wpisać go do pryszłego kodeksu karnego jako poważne przestępstwo, kary mogą odstraszyć potencjalnych przestępców.
Multikont nie zawsze da się wykryć za pomocą sprawdzenia IP. Sądzę, że większość z klonerów używa bramek proxy lub innego narzędzia do jego zmiany. Dlatego powołam specjalną służbę ds. klonningu, która będzie sprawdzała możliwośc popełnienia tego przestępstwa monitorując zachowania obywateli, ich styl wypowiadania się, godziny aktywności na forum, itp.
Ewentualne niejasności prawne będzie tłumaczył sąd, bo to on tworzy wykładnie prawa. W swoim programie wyborczym wspomniałem o instytucji rozwiązującej spory obywateli, również te prawne, zanim zaczną się stawać się poważne. Takie rozwiązanie pomogłoby efektywniej działać w FN bez łamania przepisów.
Nie trzeba tłumaczyć jak okropną rzeczą jest klonning. Obowiązkowo należy wpisać go do pryszłego kodeksu karnego jako poważne przestępstwo, kary mogą odstraszyć potencjalnych przestępców.
Multikont nie zawsze da się wykryć za pomocą sprawdzenia IP. Sądzę, że większość z klonerów używa bramek proxy lub innego narzędzia do jego zmiany. Dlatego powołam specjalną służbę ds. klonningu, która będzie sprawdzała możliwośc popełnienia tego przestępstwa monitorując zachowania obywateli, ich styl wypowiadania się, godziny aktywności na forum, itp.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.

![[Obrazek: signature_qsahasr.png]](https://s6.ifotos.pl/mini/signature_qsahasr.png)