14 Sie 2022, 16:49:40
Odważyłem się skosztować tych naleśników po burgundzku. Wziąłem do buzi pierwszego kęsa. Niby nic nadzwyczajnego. Nawet był zjadliwy. Poszedłem oglądać inne targi, może bym nawet popcorn znalazł. No ale nie znalazłem. Jednak coś poczułem krępującego w brzuchu. Zaczął mnie boleć. Doznałem przy okazji też innej rzeczy w moim biednym organizmie. Miałem takie
i potem takie
i jeszcze na koniec takie
, więc na koniec pobiegłem do ubikacji i się [Uwaga drogi czytelniku. Ze względu na możliwość wystąpienia treści obrzydliwej, i dbanie o kulturę, ponieważ nie wiemy czy jesteś w trakcie spożywania posiłku gdy to czytasz, ocenzurowaliśmy słowo które mogło by zaszkodzić na samo jego przeczytanie].
Gdy już byłem po tym [i][Uwaga drogi czytelniku. Ze względu na możliwość wystąpienia treści obrzydliwej, i dbanie o kulturę, ponieważ nie wiemy czy jesteś w trakcie spożywania posiłku gdy to czytasz, ocenzurowaliśmy słowo które mogło by zaszkodzić na samo jego przeczytanie], myślałem że wszystko jest gites. A jednak po godzinie nie było gites i znowu pobiegłem do WC ponieważ [i][Uwaga drogi czytelniku. Ze względu na możliwość wystąpienia treści obrzydliwej, i dbanie o kulturę, ponieważ nie wiemy czy jesteś w trakcie spożywania posiłku gdy to czytasz, ocenzurowaliśmy słowo które mogło by zaszkodzić na samo jego przeczytanie].[/i][/i]
[i][i]Także nie pozostało mi nic innego jak wrócić do Edelweiss. Może znajdę tam jakiegoś doktora co zajmie się moim biednym brzuchem.... No nie znowu będzie [i][Uwaga drogi czytelniku. Ze względu na możliwość wystąpienia treści obrzydliwej, i dbanie o kulturę, ponieważ nie wiemy czy jesteś w trakcie spożywania posiłku gdy to czytasz, ocenzurowaliśmy słowo które mogło by zaszkodzić na samo jego przeczytanie].[/i][/i][/i]
i potem takie
i jeszcze na koniec takie
, więc na koniec pobiegłem do ubikacji i się [Uwaga drogi czytelniku. Ze względu na możliwość wystąpienia treści obrzydliwej, i dbanie o kulturę, ponieważ nie wiemy czy jesteś w trakcie spożywania posiłku gdy to czytasz, ocenzurowaliśmy słowo które mogło by zaszkodzić na samo jego przeczytanie].Gdy już byłem po tym [i][Uwaga drogi czytelniku. Ze względu na możliwość wystąpienia treści obrzydliwej, i dbanie o kulturę, ponieważ nie wiemy czy jesteś w trakcie spożywania posiłku gdy to czytasz, ocenzurowaliśmy słowo które mogło by zaszkodzić na samo jego przeczytanie], myślałem że wszystko jest gites. A jednak po godzinie nie było gites i znowu pobiegłem do WC ponieważ [i][Uwaga drogi czytelniku. Ze względu na możliwość wystąpienia treści obrzydliwej, i dbanie o kulturę, ponieważ nie wiemy czy jesteś w trakcie spożywania posiłku gdy to czytasz, ocenzurowaliśmy słowo które mogło by zaszkodzić na samo jego przeczytanie].[/i][/i]
[i][i]Także nie pozostało mi nic innego jak wrócić do Edelweiss. Może znajdę tam jakiegoś doktora co zajmie się moim biednym brzuchem.... No nie znowu będzie [i][Uwaga drogi czytelniku. Ze względu na możliwość wystąpienia treści obrzydliwej, i dbanie o kulturę, ponieważ nie wiemy czy jesteś w trakcie spożywania posiłku gdy to czytasz, ocenzurowaliśmy słowo które mogło by zaszkodzić na samo jego przeczytanie].[/i][/i][/i]

![[Obrazek: 99886723298754607_t.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1141/99886723298754607_t.png)
![[Obrazek: eFNkaw1.png]](https://i.imgur.com/eFNkaw1.png)