Ale akurat Amatory to kwestia Augusta, nie moja. Ja mu się w to mieszać nie będę XD.
Ale i tak posłuchaj się żony, bo mądrze gada.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Mam tylko jedno pytanie do całej teorii. Czy ktoś porównał obyczaje, kulturę, tradycje tych Sławian do Amatorów? Bo moim zdaniem niezbyt siebie przypominają, a argument o podobieństwie języków... Cóż... A dlaczego mówimy tutaj w języku polskim? Skąd to się wzięło? Czy to znaczy że wszyscy narracyjnie pochodzimy z RONu?
August van Hagsen de la Sparasan
Język polski, angielski i łaciński jest pomocniczy w zabawie w mikronacje
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
No tak, ale z czego się narracyjnie wywodzi? Bo przecież nie z istniejącego reala.
Narracyjnie nie istnieje.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Współczuję Rończykom. Znaczy Polakom z RON.
Zatem narracyjnie nie było tej rozmowy? Bądźmy szczerzy, oparcie teorii o sławizacji Amatorów jedynie o narracyjne podobieństwa narracyjnego języka to chyba średni argument.
Język polski narracyjny którego używają w RON a język którego używamy na forum który jest pomocniczy to dwie różne rzeczy. Jedyne co staram się podkreślić to to, że nie bez powodu język Amatorski jest gramatycznie i słownie bardzo podobny do sławiańskich języków.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
No tak, ale powodem nie muszą być wspólne korzenie etniczne.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.