21 Sty 2020, 17:18:30
Sądzę, że powinien przedstawić Pan to rozwiązanie na forum LRM, podobnie jak zostało to przedstawione wobec innych władz państwowych.
(-) Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu
Tarsycjusz Operar

|
WS. ZIEM ZP
|
|
21 Sty 2020, 17:18:30
Sądzę, że powinien przedstawić Pan to rozwiązanie na forum LRM, podobnie jak zostało to przedstawione wobec innych władz państwowych.
(-) Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu
Tarsycjusz Operar
21 Sty 2020, 17:32:00
Tarsycjusz Operar napisał(a):Sądzę, że powinien przedstawić Pan to rozwiązanie na forum LRM, podobnie jak zostało to przedstawione wobec innych władz państwowych. Jak Pan sobie życzył herr http://prmagnificat.cba.pl/showthread.php?tid=127 : D
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
21 Sty 2020, 18:00:38
W związku z tym, że siłą rzeczy zostałem poproszony o ustosunkowanie się do tej sprawy, to z góry przypomnę iż pełnię jak na tą chwilę ten urząd tymczasowo, a zatem nie mam pełnego mandatu społecznego aby decydować w imieniu całego państwa w sprawie ziem jakie powinien zajmować Westland. Jednak jeżeli już koniecznie chcecie znać moje zdanie w tym temacie, to jako osoba prywatna nie widzę powodów, dla których Westland nie miałby prawa zajmować tych ziem (aczkolwiek wydaje mi się — i jest to tylko moją stricte subiektywna opinia, że Westland powinien być ulokowany gdzieś na północy, bliżej Voxlandu, gdyż wówczas unia voxlandzko-westlandzka, miałaby charakter bardziej realistyczny, gdyż wówczas między krajami mogłaby zachodzić niczym nieograniczona wymiana handlowa i kulturalna, w czym uzasadnienie miało większość uni zawieranych między krajami ze świata relanego — chyba że nie mam racji, bo to taka moja "teoria hisoryczno-filozoficzna"), jako urzędnik państwowy jednak uważam, że kwestia ta powinna zostać skrupulatnie omówiona na szczycie Rady Państw Nordaty, jak wspomniał mój szanowny przedmówca.
![]()
21 Sty 2020, 18:07:24
Też chciałem ulokować na początku na północy Westland ale jednak rozmyśliłem że lepiej będzie jak będzie przy granicy z FN. Lecz by uznać te terytorium potrzebuję Prezydenta FN więc jestem gotów zmienić założenia terytorium Westlandu, jak tylko Pan P. O Prezydenta Erik zgodzi się uznać nowe terytorium. Mamy poparcie Suderlandu, Bialenii i raczej LRM
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
21 Sty 2020, 18:10:25
Jak już wspomniałem — wstrzymuję się z decyzją w tej sprawie, gdyż to co poczynie może zostać za chwilę unieważnione, i bynajmniej nawet nie oczekiwałem tego że Westland będzie gotów zmienić własne terytorium i wciąż nie oczekuje, możecie znajdować się w tym właśnie miejscu nie będę was za to karcić
![]()
21 Sty 2020, 18:12:41
Erik Otton von Hohenburg napisał(a):Jak już wspomniałem — wstrzymuję się z decyzją w tej sprawie, gdyż to co poczynie może zostać za chwilę unieważnione, i bynajmniej nawet nie oczekiwałem tego że Westland będzie gotów zmienić własne terytorium i wciąż nie oczekuje, możecie znajdować się w tym właśnie miejscu nie będę was za to karcićCzyli możemy uznać te terytorium? i Nic nam nie będzie zagrażało?
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |