24 Lis 2019, 01:35:16
Też się z tym zgadzam.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak

|
I Sesja Rady M. St. Jugowice
|
|
24 Lis 2019, 10:37:58
Odnośnie funkcjonowania Rady - wszystko zostało określone w Rozporządzeniu. Pracami Rady kieruje Mer Wielki, jeżeli nie został wybrany - Wespucci tj. Presidą of de EF. Organy miejskie są organami pomocniczymi do kierowania Jugowicami, jednakże posiadającymi duże kompetencje. Rada to organ uchwałodawczy i kontrolny, Magistrat na czele z Merem Wielkim - wykonawstwo, a nad wszystkim czuwa Presidą of de EFEN. Ja myślę że nie powinniśmy się ograniczać do jednej osoby, a poznać koncepcje urbanistyczne wielu osób.
24 Lis 2019, 10:54:15
Heniu Wespucci napisał(a):Odnośnie funkcjonowania Rady - wszystko zostało określone w Rozporządzeniu. Pracami Rady kieruje Mer Wielki, jeżeli nie został wybrany - Wespucci tj. Presidą of de EF. Organy miejskie są organami pomocniczymi do kierowania Jugowicami, jednakże posiadającymi duże kompetencje. Rada to organ uchwałodawczy i kontrolny, Magistrat na czele z Merem Wielkim - wykonawstwo, a nad wszystkim czuwa Presidą of de EFEN. Emmm.... Panie @"Heniu Wespucci" To nie ten wątek.
24 Lis 2019, 11:37:06
Pozwoliłem sobie przenieść tutaj trzy powyższe wypowiedzi z tego wątku, jakby się ktoś pytał.
![]()
24 Lis 2019, 17:04:06
Bardzo przepraszal za moją nieuwagę, co nie zmienia faktu że powinniśmy wysłuchać koncepcji urbanistycznych różnych osób i wspólnie rozplanować Jugowice. To nasze wspólne dobro, więc wszyscy powinni móc decydować o nim. Dlatego też postanowilem powołać Radę.
05 Gru 2019, 20:09:30
Drodzy radni! Informuję iż rozpocząłem prace nad mapą. Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
05 Gru 2019, 20:48:27
Kaspar Waksman-Dëter napisał(a):Drodzy radni! Bardzo dobrze. Czekam na dalsze informacje. Mam nadzieję że mapa będzie świetna!
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
05 Gru 2019, 22:02:31
Proszę pamiętać o wciśnięciu gdzieś naszego Parlamentu zbudowanego na planie pięcioramiennej gwiazdy.
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
06 Gru 2019, 19:48:37
Nawet szybko mi to poszło... Proszę Radnych, Panie Prezydencie Nederacji Fordackiej - oto mapa Siasta Jtołecznego Mugowice! Chciałbym również zaproponować abyśmy wspólnie nazwali ulice oraz park w Ignalinie. Nie chciałem tego robić samemu, bo lepiej zrobić to wspólnie. Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |