Heniu Wespucci napisał(a):Gdzie tutaj, jest Według Szanownego udawanie? To, że Rada Państwa Socjalistycznej Republiki Volkianu jest organem niekadencyjnym, nie świadczy, że wybory są udawane. Dodatkowo, pragnę zaznaczyć, że demokracja ludowa nie odnosi się wyłącznie do byłych republik i związków autonomicznych Sowieckiego Sojuza. To, że w państwach tychże założenia demokracji ludowej, która to była wymieniana w ideologii marksa, jako dyktatura proletariatu, nie świadczy, że wszystkie państwa, tak postępują.
Dobra.Pan się zajmie rozwojem państwa.Zrozumiałem już że Lud Volkian chce socjalizmu.Nie chciałem Pana urazić popierając Pana Fazila Emre.Jeszcze raz przepraszam.Mam nadzieję że to iż dzielą nas poglądy Volkian oraz cała Federacja będzie istnieć na zawsze!
Nie uraził Towarzysz w żadnym wypadku. I ja nie jestem głosem Ludu, dlatego też postanowię namówić Radę Państwa do tego, żeby przeprowadzić wielkie referendum ustrojowe. Nie ma także Towarzysz za co przepraszać. Nawoływanie do buntu - cóż stało się. Wiem, że nie chciał Towarzysz źle. Każdy, mimo że różnią niejednokrotnie nas poglądy, chcemy dobrze. Dla Volkianu, Federacji. Dziękuję, za konstruktywną rozmowę.
Prezydent grozi mi ujebaniem ręki a ja tylko zaproponowałem obalenie komuny. Skoro i tak mało się dzieję to krucjata przeciw czerwonej władzy przyniosła by korzyści dla samego Volkainu. Prezydent powinien zająć się sprawami Federacji, JLD nie ma a Leszek sam powinien decydować o losach państwa. Bo Volkain to lud (czyli brat Leszek) a nie prywatna własność Prezydenta Federacji.
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Pragnę przypomnieć, że wypowiadam się jako Strażnik Rewolucyi, Prezydent Volkianu etc. etc. Niniejsze stanowisko nie jest stanowiskiem Prezydenta Federacji Nordackiej.
Nie warto wypełnić obietnicy i oddać władze w ręce ludu? Volkain to lud a nie prywatna posiadłość.
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Oddajmy władze ludowi! A tym ludem w praktyce jest Leszek Roskohard.
Wyczekuję referendum albo wjeżdżam do was czołgami.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.