03 Sie 2019, 17:20:53
Myślę nad zmianą celu wyprawy z Skarlandu do starej Rzeczypospolitej.
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros

|
Gdzie kolejna wyprawa?
|
|
03 Sie 2019, 17:20:53
Myślę nad zmianą celu wyprawy z Skarlandu do starej Rzeczypospolitej.
Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
03 Sie 2019, 17:22:36
Dobra, skoro Fazil chcę przekazać przewodnictwo wypraw innym osobom, to proponuje by: a)JLD poprowadził wyprawę do Skaarlandu b)Ja będę prowadził wyprawę do Kopalni na wyspie Ardemii Dobrze pani Joanno, będzie z nami podróżować w poszukiwaniu zaginionej tajemniczej kopalni.
03 Sie 2019, 19:00:21
Ja dołączę do Pana Rosko i udam się z Nim na wyspę Ardemii.
To tylko Szarak
03 Sie 2019, 20:24:37
Artur Kardacz napisał(a):Jako prezes Egvallandzkiej ligi morskiej i kolonialnej mogę wynająć wam okręt na czas trwania wyprawy oraz dodatkowo zapewnić załogę i prowiant. Nasz klub stał się potencjałem do zarabiania pieniędzy? Myślę że poradzimy sobie chyba że pana liga chcę nas zasponsorować.
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Podróżnik i poeta. Aktualnie w raju Allacha.
03 Sie 2019, 21:41:29
Fazil Emre napisał(a):Artur Kardacz napisał(a):Jako prezes Egvallandzkiej ligi morskiej i kolonialnej mogę wynająć wam okręt na czas trwania wyprawy oraz dodatkowo zapewnić załogę i prowiant. A wie Pan co? Tutaj nie chodziło o "zarabianie pieniędzy" lecz zwykłe uczestnictwo w wyprawie. Ale no jeśli gardzi Pan pomoc w organizacji wypraw pod kątem logistycznym i transportem no to trudno. Udanej zabawy życzę.
04 Sie 2019, 12:39:10
Panowie naprawdę akurat w tej kwestii tego typu zaczepki są nieporządne (z resztą zawsze nie są). Oczywiście Panie Arturze może Pan nam pomóc, w tej sposób skorzysta na tym aktywnościowo zarówno Pan jak i my.
To tylko Szarak
04 Sie 2019, 13:13:11
To niech Panowie na poważnie się zastanawią czy są zainteresowani skorzystaniem z moich skromnych usług, ponad to muszę dokładnie wiedzieć gdzie wyruszy wyprawa aby przygotować ją pod odpowiednim kątem logistycznym. Jedynym warunkiem mojej pomocy jest to aby Liga miała jakiś swój udział w wyprawie oraz (co jest naturalne) abym był kapitanem statku. Dla wyjaśnienia kapitan statku nie jest dowódcą wyprawy.
04 Sie 2019, 13:29:33
Nie mam pojęcia czemu pan Fazil był przeciwny tej pomocy, znaczy owszem może chciał w bardziej hardcorowy sposób rozpocząć wyprawę. Ale również popieram by skorzystać z usług pana Artura Kardacza, jednak chciałbym zaznaczyć że tylko w 1 stronę powinniśmy skorzystać. Z powrotem z wyprawy powinniśmy sobie poradzić sami. A i apel do pana @"Grzegorz Szarak" . Przypominam to ja jestem aktualnie dowódcą wyprawy, więc proszę nie za wszystkich decydować z pomocą od pana Kardacza. Wracając, tak chcemy skorzystania z pańskich usług panie @Artur Kardacz , ale tylko 1 jedną stronę w przypadku mojej wyprawy. Co do drugiej wyprawy musi się pan pytać pana JLD o szczegóły.
04 Sie 2019, 13:34:06
Do dyspozycji mam dwa okręty ekspedycyjne czyli po jednym na wyprawę. Rozumiem że Pan Leszek rusza do Ardemii? Proszę również Pana Jana o odpowiedź w sprawie mojej pomocy. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |