26 Lip 2019, 00:31:14
Również zgłaszam się obowiązkowo do podróży!
Ponadto krążą plotki, że w tej Świątyni Wieszczy, jest pełno skarbów.
Ponadto krążą plotki, że w tej Świątyni Wieszczy, jest pełno skarbów.

|
Wyprawa poszukiwawcza Świątyni wieszczy Webanizmu
|
|
26 Lip 2019, 00:31:14
Również zgłaszam się obowiązkowo do podróży! Ponadto krążą plotki, że w tej Świątyni Wieszczy, jest pełno skarbów.
26 Lip 2019, 12:21:29
Proszę dopisać mnie do listy podróżników! Świetna inicjatywa. Jestem bardzo ciekaw Świątyni i skarbów.
Kubushal Urman von Lorcantar-Padersidis
Król Królestwa Paderlandu.
26 Lip 2019, 13:17:58
Dzisiaj rozpoczynamy wyprawę. Dziękuję za tak liczne przybycie. Proszę usiąść na dywanie i lecimy do Yagngytahan małej osady w Tuyuhun.
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Podróżnik i poeta. Aktualnie w raju Allacha.
26 Lip 2019, 16:32:54
Ale wygodny ten dywan! Jestem ciekawy z jakiego materiału został wykonany!
To tylko Szarak
26 Lip 2019, 20:03:39
Wygoda pierwszorzędna! Również nurtuje mnie pytanie z jakiego materiału ten dywan jest utkany?
Kubushal Urman von Lorcantar-Padersidis
Król Królestwa Paderlandu.
27 Lip 2019, 14:34:39
Dobra więc wielki Fazirze, kiedy wyruszamy w podróż do Yagngytahan w Tuyuhunie?
27 Lip 2019, 14:37:41
Nasz dywan wylądował w Yagngytahan. Dzisiaj spędzimy noc w tym małym miasteczku. Rozdzielimy sie. Niech każdy szuka wskazówek. Rozmawiajcie z tubylcami! [/hr] ![]() ![]()
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Podróżnik i poeta. Aktualnie w raju Allacha.
27 Lip 2019, 14:45:58
I tak wyszedłem z dywanu, było późno gdzieś około 21. Poszedłem do Karczmy, wszedłem tam i zaglądałem się za gospodynią tej karczmy. No i tak w końcu znalazłem gospodynię oraz jej atrakcyjną córkę. Zapytałem czy mogę przenocować, to odpowiedziała coś w języku Kugarskim, którego kompletnie nie znałem. Nie wiedząc co mam robić, wezwałem wielkiego Fazila, by porozmawiał z tą gospodynią, by pozwoliła mi tu przenocować...
27 Lip 2019, 17:01:33
Jeżeli wam to pomoże, to podsyłam link do działu Tuyhun: http://kugaria.cba.pl/forum/f/krolestwo-tuyuhun/ [/hr] Polecam też dokładniejsze poszukiwania, może znajdziecie oznaki wyznawania któregoś z bóstw Religi Północy? Adam Aleksander II
Perzys iksis nāmorghūlilaros
28 Lip 2019, 00:46:16
Noc przebiegła spokojnie. Fazil pomógł załatwić nocleg Leszkowi. Ten zaś zamiast szukać wskazówek zajął się córką karczmarki. Gdzieś przepadł Grzegorz. Szczęście do podróżników uśmiechnęło się dopiero rano gdy o świecie do Sułtana podszedł tajemniczy mężczyzna. Chwilę rozmawiali ze sobą tak jakby spiskowali. Po chwili podeszli do reszty kompani. -Drodzy bracia przedstawiam Wam Takonu Hunhamoto, to były wojownik Odry Tuyhuńskiej. Dowiedział się o naszej wyprawie i zgodził się pomóc w poszukiwaniach. Jest naszą jedyną nadzieją więc zgodziłem się by 20% wartości skarbów przypadło właśnie jemu. Jestem tak hojny ponieważ Takonu już raz był w Świątyni i zna drogę! Musimy tylko odnaleźć Grzegorza i wsiadamy na dywan.
Podróżnik i poeta. Aktualnie w raju Allacha. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |