29 Lis 2018, 17:41:50
Jak napisałem. Dla mnie to randomowe państwo. Działają tam tylko 2 osoby. Co do zagrożeń, to przyjdzie i powie że posiada rozszczenia do ziem i co? Praktycznie prócz tego że nawet jak ktoś uwidzi jego tu zdanie, to uznają tą osobę za błazna, bo żadnych roszczeń nie posiada. Może sobie nawet ubzdurać że jest Bogiem Pollinu, Władcą Wszechświata itd. Kto go uzna? On sam? No właśnie. Więc niewiem co jest interesującego w randomowym państwie, które jedynie co potrafi to skopiować od nas konstytucje słowo w słowo i mieć 2 obywateli. Ja w tym nic interesującego nie widzę. Tymbardziej że żaden z nich, nie jest nigdzie znany.
Podsumujmy: Serio zajmijmy się własnym państwem, chyba że zza zagranicy, będzie coś ciekawego. A nie takie pierdoły. To jest oczywiście tylko moje zdanie. I uważam że dla mnie ten temat jest zakończony.
Podsumujmy: Serio zajmijmy się własnym państwem, chyba że zza zagranicy, będzie coś ciekawego. A nie takie pierdoły. To jest oczywiście tylko moje zdanie. I uważam że dla mnie ten temat jest zakończony.