18 Paż 2019, 13:48:45
Witam przedstawicieli wszystkich państw Nordaty! Przybywam z wiarą we współpracę wszystkich państw Nordaty, wierzę, że nękająca nas jesień nordaty niegdyś się skończy i na nowo powrócą tu aktywni obywatele.
Przybywam do was z Królestwa Batawii znajdującego się w Zachodniej części Nordaty. Po długich 3 latach, gdy nas nie było na mapach ostatecznie podjąłem decyzję o odbudowie kraju Batawów. Zależy mi na ratunku tego kraju, jako jednego z pierwszych państw w których działałem, dlatego cieszę się z tego faktu, że mój kraj został zaproszony jako obserwator na Szczyt RPN.
Niech żyje Nordata!
Przybywam do was z Królestwa Batawii znajdującego się w Zachodniej części Nordaty. Po długich 3 latach, gdy nas nie było na mapach ostatecznie podjąłem decyzję o odbudowie kraju Batawów. Zależy mi na ratunku tego kraju, jako jednego z pierwszych państw w których działałem, dlatego cieszę się z tego faktu, że mój kraj został zaproszony jako obserwator na Szczyt RPN.
Niech żyje Nordata!
Jego Najjaśniejsza Cesarska Mość, Cesarz Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Hospodar Dehreiny Wschodniej