07 Paż 2019, 16:40:14
Jako Marszałek Parlamentu objąłem tymczasowo funkcje prezydenta po niespodziewanym ustąpieniu prezydenta Alfreda Fabiana von Tehen-Dżeka.
Dziś w pałacu prezydenckim władzę oddaję w ręce człowieka wybranego przez lud Federacji Nordackiej, człowieka któremu wielu powierzyło los naszego kraju.
Możemy mieć nadzieję iż pan Heniu Wespucci który obejmie tą zaszczytną funkcje będzie godnie pełnił powierzoną mu funkcje.
Daruję sobie zbędne przemówienia i pozostawię tę możliwość nowemu prezydentowi.
Ja Eobard Harrison Wells przekazuję tobie Henryku Wespucci władzą w Federacji Nordackiej. Przysięgnij na konstytucję, że będziesz dobrze władał tym krajem oraz że obronisz go w czasie niebezpieczeństwa.”
Dziś w pałacu prezydenckim władzę oddaję w ręce człowieka wybranego przez lud Federacji Nordackiej, człowieka któremu wielu powierzyło los naszego kraju.
Możemy mieć nadzieję iż pan Heniu Wespucci który obejmie tą zaszczytną funkcje będzie godnie pełnił powierzoną mu funkcje.
Daruję sobie zbędne przemówienia i pozostawię tę możliwość nowemu prezydentowi.
Ja Eobard Harrison Wells przekazuję tobie Henryku Wespucci władzą w Federacji Nordackiej. Przysięgnij na konstytucję, że będziesz dobrze władał tym krajem oraz że obronisz go w czasie niebezpieczeństwa.”
![[Obrazek: signature_qsahasr.png]](https://s6.ifotos.pl/mini/signature_qsahasr.png)
I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR
Marszałek Parlamentu V kadencji