08 Sie 2019, 23:15:28
Dzień dobry!
Witamy w pierwszym wydaniu Niezłych Informacji TYLKO NA TV NIEZŁA!!!
Z tej strony Józef Gomb. Moim gościem jest Andrzej Byk! (Oklaski)
Te wydanie wiadomości będzie luźniejsze, a tematem tego wydania, jest renowacja zegara w centrum miasta, Nirksa oczywiście. Jak wiadomo, Pan Byk uczestniczył także w renowacji najstarszego muratyckiego zegarka.
Dzień dobry, a raczej dobry wieczór!
Na początek obejrzyjmy krótki film, opisujący starannie całą akcje...
To, jest dla nas bardzo trudne zadanie. Nie ukrywamy, że najważniejszy był dla nas kontakt z ludźmi! ~~ Grzegorz Szarak...
W przyszłości będziemy robić jeszcze śmielsze projekty!... ~~ Marzena Górska
Wspaniałe dni! Nie zapomnę tego zapału oraz wspólnej chęci zrobienia czegoś razem! ~~ Roman Sall
Tak, to był ten film, z wypowiedziami różnych osób. Nie załapał się Pan?
Nie miałem wystarczająco czasu. W tym filmie wzięły udział osoby, które pozostały na miejscu, gdyż dzień później było to kręcone.
Rozumiem rozumiem... Mam dla Pana pytanie.
Proszę śmiało.
Co wiadomo, na temat substancji znalezionych w konstrukcji zegara?
Niezbyt wiele. Wie Pan, to bardzo tajemnicza sprawa. Okazuje się, że przeleżało to w tej wskazówce najprawdopodobniej 38 lat! Bo wtedy ostatni raz był właśnie ten zegar otwierany.
Jaka była Pana pierwsza myśl?
Szczerze? Bałem się, że w tym momencie zakończy się budowa i zostaniemy zamknięci w areszcie. Na szczęście wina nie została zrzucona na nas (słusznie zresztą), a zakończyło się tylko na przesłuchaniu.
Słyszałem, że w najbliższym czasie na komisariat ponownie zawita pan Szarak. Czy sądzi Pan, że Pan Szarak może mieć coś z tym wspólnego?
Otóż, to bardzo..
Witamy w pierwszym wydaniu Niezłych Informacji TYLKO NA TV NIEZŁA!!!
Z tej strony Józef Gomb. Moim gościem jest Andrzej Byk! (Oklaski)
Te wydanie wiadomości będzie luźniejsze, a tematem tego wydania, jest renowacja zegara w centrum miasta, Nirksa oczywiście. Jak wiadomo, Pan Byk uczestniczył także w renowacji najstarszego muratyckiego zegarka.
Dzień dobry, a raczej dobry wieczór!
Na początek obejrzyjmy krótki film, opisujący starannie całą akcje...
To, jest dla nas bardzo trudne zadanie. Nie ukrywamy, że najważniejszy był dla nas kontakt z ludźmi! ~~ Grzegorz Szarak...
W przyszłości będziemy robić jeszcze śmielsze projekty!... ~~ Marzena Górska
Wspaniałe dni! Nie zapomnę tego zapału oraz wspólnej chęci zrobienia czegoś razem! ~~ Roman Sall
Tak, to był ten film, z wypowiedziami różnych osób. Nie załapał się Pan?
Nie miałem wystarczająco czasu. W tym filmie wzięły udział osoby, które pozostały na miejscu, gdyż dzień później było to kręcone.
Rozumiem rozumiem... Mam dla Pana pytanie.
Proszę śmiało.
Co wiadomo, na temat substancji znalezionych w konstrukcji zegara?
Niezbyt wiele. Wie Pan, to bardzo tajemnicza sprawa. Okazuje się, że przeleżało to w tej wskazówce najprawdopodobniej 38 lat! Bo wtedy ostatni raz był właśnie ten zegar otwierany.
Jaka była Pana pierwsza myśl?
Szczerze? Bałem się, że w tym momencie zakończy się budowa i zostaniemy zamknięci w areszcie. Na szczęście wina nie została zrzucona na nas (słusznie zresztą), a zakończyło się tylko na przesłuchaniu.
Słyszałem, że w najbliższym czasie na komisariat ponownie zawita pan Szarak. Czy sądzi Pan, że Pan Szarak może mieć coś z tym wspólnego?
Otóż, to bardzo..
Pojawia się napis : Problemy techniczne
To tylko Szarak