04 Sie 2019, 13:29:33
Nie mam pojęcia czemu pan Fazil był przeciwny tej pomocy, znaczy owszem może chciał w bardziej hardcorowy sposób rozpocząć wyprawę. Ale również popieram by skorzystać z usług pana Artura Kardacza, jednak chciałbym zaznaczyć że tylko w 1 stronę powinniśmy skorzystać. Z powrotem z wyprawy powinniśmy sobie poradzić sami.
A i apel do pana @"Grzegorz Szarak" . Przypominam to ja jestem aktualnie dowódcą wyprawy, więc proszę nie za wszystkich decydować z pomocą od pana Kardacza.
Wracając, tak chcemy skorzystania z pańskich usług panie @Artur Kardacz , ale tylko 1 jedną stronę w przypadku mojej wyprawy. Co do drugiej wyprawy musi się pan pytać pana JLD o szczegóły.
A i apel do pana @"Grzegorz Szarak" . Przypominam to ja jestem aktualnie dowódcą wyprawy, więc proszę nie za wszystkich decydować z pomocą od pana Kardacza.
Wracając, tak chcemy skorzystania z pańskich usług panie @Artur Kardacz , ale tylko 1 jedną stronę w przypadku mojej wyprawy. Co do drugiej wyprawy musi się pan pytać pana JLD o szczegóły.