01 Sie 2019, 20:17:32
Mnie się osobiście wydaje, że podniósł się poziom naszej aktywności i dobrze by było, aby wzrastał dalej.
Ja zamierzam w FN skupić się na sporcie, głównie Lidze Nordackiej. Dlatego dobrze by było, abyśmy znaleźli jeszcze dwie drużyny, zapraszajcie innych ludzi do naszych rozgrywek. Wtedy będziemy mogli tworzyć narrację wokół tych meczy, relacje, zakłady bukmacherskie, i wiele innych. Wyżydzę też dofinansowanie od Prezydenta, abym mógł najlepszych trenerów wynagrodzić pieniężnie.
Ja zamierzam w FN skupić się na sporcie, głównie Lidze Nordackiej. Dlatego dobrze by było, abyśmy znaleźli jeszcze dwie drużyny, zapraszajcie innych ludzi do naszych rozgrywek. Wtedy będziemy mogli tworzyć narrację wokół tych meczy, relacje, zakłady bukmacherskie, i wiele innych. Wyżydzę też dofinansowanie od Prezydenta, abym mógł najlepszych trenerów wynagrodzić pieniężnie.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.