29 Lip 2019, 23:41:44
Ta Jugosławia śmierdzi mi klonami, nic z tego nie będzie. Fejkują posty po to, aby zachęcić innych do pisania prawdziwych postów :/ Klony w yoyonacjach robi się też głównie po to, aby przyciągnąć prawdziwych obywateli. Po tym co zobaczyłem na ich forum to straciłem całą nadzieje.
Demokratyczna Republika Rzymu zapowiada się jak typowa grutinnacja, ale może się rozwiną.
Księstwo Baradu tworzy unię z DRR, jeśli się zjednoczą to mają jeszcze więcej szans na przeżycie kilku miesięcy dłużej.
Demokratyczna Republika Rzymu zapowiada się jak typowa grutinnacja, ale może się rozwiną.
Księstwo Baradu tworzy unię z DRR, jeśli się zjednoczą to mają jeszcze więcej szans na przeżycie kilku miesięcy dłużej.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.