07 Lip 2019, 22:51:28
Oficjalnie - nie mam zamiaru brać w rozprawie, zrzekam się wszystkich funkcji publicznych w tym barłogu, stwierdzam, iż Aris Szmulas jest fałszywą osobą, i brał w tym udział, pomagając i namawiając mnie do popełnienia tego czynu.
Dziękuję.
Do Henryka - proszę o zaprzestanie używania rang graficznych mojego autorstwa i innych udogodnień przeze mnie wprowadzonych, w tym z papierkami urzędowymi i niejakim "officialem".
Do władz Egvallandu - nie wyrażam zgody na używanie i modyfikowanie moich map, których jestem autorem.
Do was wszystkich - już dawno chciałem się stąd wynieść. Człowiek robi tyle dobrego, zawiera traktaty, ogarnia forum, stronę główną, chroni kraj przed ludźmi, którzy chcą zaprowadzić tu monarchię (taki Szarak np. chciał), instaluje i ogarnia pluginy, udogadnia działanie forum, a tak mu się ludzie odwzajemniają. Dziękuję wam za to bardzo.
Do nie-zobaczenia.
Dziękuję.
Do Henryka - proszę o zaprzestanie używania rang graficznych mojego autorstwa i innych udogodnień przeze mnie wprowadzonych, w tym z papierkami urzędowymi i niejakim "officialem".
Do władz Egvallandu - nie wyrażam zgody na używanie i modyfikowanie moich map, których jestem autorem.
Do was wszystkich - już dawno chciałem się stąd wynieść. Człowiek robi tyle dobrego, zawiera traktaty, ogarnia forum, stronę główną, chroni kraj przed ludźmi, którzy chcą zaprowadzić tu monarchię (taki Szarak np. chciał), instaluje i ogarnia pluginy, udogadnia działanie forum, a tak mu się ludzie odwzajemniają. Dziękuję wam za to bardzo.
Do nie-zobaczenia.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)