30 Cze 2019, 16:12:35
[pap=prez]Szanowny Filipie!
Obywatelstwa Was pozbawiam i jednocześnie upominam - następnym razem proszę nie starać się o obywatelstwo tylko po to, żeby na następny dzień się go zrzec.
Drogi Arturze, nie sądziłem, że Pan Powietrzny tak właśnie postąpi. Miałem nadzieję na to, że włączy się on do życia społecznego Federacji. Jednak się przeliczyłem. Żeby zapobiec takim sytuacjom złożę projekt odpowiedniej poprawki do ustawy o obywatelstwie federacyjnym.
Obywatelstwa Was pozbawiam i jednocześnie upominam - następnym razem proszę nie starać się o obywatelstwo tylko po to, żeby na następny dzień się go zrzec.
Drogi Arturze, nie sądziłem, że Pan Powietrzny tak właśnie postąpi. Miałem nadzieję na to, że włączy się on do życia społecznego Federacji. Jednak się przeliczyłem. Żeby zapobiec takim sytuacjom złożę projekt odpowiedniej poprawki do ustawy o obywatelstwie federacyjnym.
/-/ III Prezydent Federacji Nordackiej
Kaspar Waksman
[/pap]
Kaspar Waksman
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)