24 Cze 2019, 01:27:10
Szanowni!
Nie wiem, co ma na celu taka ankieta, kiedy nie minął nawet miesiąc mojej kadencji... Rozumiem, że przez ten miesiąc mało się działo, ale to wszystko spowodowane było zakończeniem szkoły, chęcią podniesienia sobie średniej itd. Przepraszam Was za to, że nie wchodziłem ostatnio na forum. Obiecuję ostrą, i szybką poprawę tego stanu w który wpędził mnie ten przeklęty "real"
Nie wiem, co ma na celu taka ankieta, kiedy nie minął nawet miesiąc mojej kadencji... Rozumiem, że przez ten miesiąc mało się działo, ale to wszystko spowodowane było zakończeniem szkoły, chęcią podniesienia sobie średniej itd. Przepraszam Was za to, że nie wchodziłem ostatnio na forum. Obiecuję ostrą, i szybką poprawę tego stanu w który wpędził mnie ten przeklęty "real"
Cytat:Za Harlina to było...Za Harlina to było "dobrze", przez jakieś 2 miesiące, bo potem ten "dobry" Harlin wypiął pupę na obywateli i powiedział "Sayonara!", a potem nagle wraca jak gdyby nigdy nic, i narzeka, bo nic się nie dzieje. Chciałbym przypomnieć, że trwa taki okres, który powszechnie nazywany jest wakacjami. W czasie jego trwania, ludzie wyjeżdżają na urlopy, co skutkuje mniejszą aktywnością ogólnie w Mikroświecie. Aktualnie przeżywamy ich początek, w którym najwięcej osób wyjeżdża. Znając życie i swój dość długi staż w mikronacjach, kondycja Pollinu powinna poprawić się w przeciągu kolejnych kilku tygodni. Poza tym - Panie Kamiljanie, zamiast narzekać na aktualną sytuację Federacji, zamiast wychwalać siebie, jakim to się było "dobrym" prezydentem, to może wziąłby się Pan do roboty, i postarał się wymyślić np. jakieś fajne wydarzenie narracyjne? Skoro Pan taki genialny, to na pewno wymyśli coś fajnego
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)